PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Ulica pedofila JBT

Objavil pavel, dne 21.04.2014

vir TW legionar

 • Share/Bookmark

2 odgovorov v “Ulica pedofila JBT”

 1. Dajana Dajana pravi:

  Kot prvo mu sploh ni bilo ime Josip Broz… ampak mu je Kominterna skrila ime… Od kod pa zdaj pedofil, pa je sploh drugo vprašanje. Človek bi še kar mimo takih kozlarij… ampak eno vprašanje: “A če boš o drugemu govoril slabo, boš ti boljši?”

 2. pavel pravi:

  Dajana, najprej osebni odgovor. Ne počutim se nič boljšega, če drugega kritiziram. A na svojem blogu velikokrat uporabljam kritiko, tudi pohvale. Nisem pristaš sodobnih gnostikov, ki pravijo, da je iz vzgoje treba izključiti kazen in kritiko.

  Pedofile je treba označiti. Pa naj si bo v komunističnih vrstah ali v duhovniških vrstah, ali v šolah, vrtcih, v športu ali kje drugje.

  Tole sem dal gor iz čiste provokativnosti in zabave, ko sem našel. Predvsem zaradi močne sekte oboževalcev tega zločinca.

  Nič ne vem, da mu je Kominterna skrila ime, obstajajo pa špekulacije, da je Stalin pravega Broza likvidiral in postavil na njegovo mesto svojega agenta iz Poljske, ki je odlično govoril nemško in znal igrati klavir. Pa saj je SZ vladala po tipično mafijskih metodah po vseh podružnicah KP v svetu.

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.