PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Pomlad 2014

Objavil pavel, dne 19.03.2014

Podpiram Pomlad 2014. Podpiram predloge Tomaža Štiha.

http://libertarec.blogspot.com/2014/03/pomlad-2014.html

Naj sodišče odloči kot hoče. Vedno več ljudi ima občutek za resnico. Če bodo JJ obsodili, bo sledilo evropsko sodišče in JJ bo dobival še več politične pozornosti in podpore ljudi.

Tudi pri Putinu se danes še ne vidi, da je z aneksijo ( priključitvijo) Krima, dejansko naredil sebi in Rusiji veliko škodo, hkrati pa je povezal in utrdil vse reformne sile, ki si prizadevajo v Ukrajini za več svobode. PA ne samo v Ukrajini, tudi v vseh ostalih bivših sovjetskih satelitih, kamor spada tudi SRS ( sovjetska republika Slovenija).

Z JJ se večinoma strinjam, nisem pa njegov goreč zagovornik. To kar je razkril v novi knjigi, da je Kučan preko Kosa in Peirkihnerja nakupil nekdanjega sodelovca KOS ( vojaške obveščevalne službe), da je zrežiral in izvedel afero Depala vas, ki je imela učinek, da je JJ moral po nedolžnem kot krivec zapustiti vlado, to podpira večino tez, da se pri nas vse akterje demokracije in reform družbe ter gospodarstva PREGANJA z namišljenimi aferami ( pred kratkim sem o tem bral od Marjana Podobnika) in medijskimi umori. Tokrat gre za sodni umor.

Skrajni levičarji ne znajo gospodariti. Oropali so nas. Vsi novi zakoni bodisi povečujejo davke ( nepremičninsko plenjenje) in spodbujajo nove Matije Gubce k uporu proti slovenski aristokraciji ( parazitski razred), ki v neo-fevdalizmu živi na račun delavcev, kmetov, obrtnikov, podjetnikov. Ta aristokracija pa so birokrati oz. vsi zaposleni v državnem sektorju + mafija, ki RESNIČNO upravlja z državnim premoženjem. In ji ni v interesu konkurenca ( onemogoča tuji kapital, tuje investicije, prihod novih podjetij v Slovenijo), zato sprejema same čudaške PROVINCIALNE in SOCIALISTIČNE ukrepe. Vsi pa vemo, da KVALITETNIH ( gospodarstvo) novih delovnih mest ne bodo odpirali politiki ali birokrati, temveč samo podjetniki in novi investitorji. Tudi plače ne bodo rastle, ampak padale – če novih investitorjev ne bo.

Skrajna levica oz. socialisti oz. birokrati&mafija Slovenijo vodita po poti Srbije in Rusije. Plače in penzije bodo pristale pri 200€ neto zelo kmalu.

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.