PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Prisila plačevanja davkov za MKT sovražne ideologije

Objavil pavel, dne 22.02.2014

Slovenske agencije služijo stotine milijonov €, ko od države dobivajo naloge, kako morajo ozaveščati s finimi MKT prijemi družbo o plačevanju hiper davkov, o enakosti spolov, o tem, da “moški tepemo ženske”, in še in še skrajno levičarske propagande, ki pa jo ti levičarji ne plačujejo iz svojih žepov, amap zato uporabljajo davkoplačevalski denar. Kot bi jaz od levičarjev pobiral davke in z njimi financiral propagando o svobodnem trgu.

Thomas Jefferson, eden od ustanovnih očetov ZDA in podpornik svobodnega trga, eden od piscev ustave ZDA, predsednik ZDA:

“Siljenje ljudi, da plačujejo prispevke, ki se uporabljajo za PROPAGANDO človeku odvratnih “vrednot” ( vanje ne verjame in so mu gnusne)  je GREŠNO in TIRANSKO”

Jefferson je bil očitno tudi prerok, ker je videl, kam pripelje TIRANSKA SOCIALISTIČNA Država ( bog socialistov in Fritzl svobodnih državljanov). Tudi ZDA so po letu 1929 močno zavile z Roosvetlom v socializem. Časi pred WW1 so bili kulturno že močno prepojeni s socializmom. v WW2 pa se komaj najde kaka oseba, ki ni bila ena prepojena z eno od podvrst socializma: fašizem, komunizem, nacizem.

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.