PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Obrtniki, kmetje in podjetniki nad Slovenijo obupujejo

Objavil pavel, dne 20.02.2014

Država ( vlada, birokracija, mafija) še kar naprej bolj in bolj BRUTALNO z davki molze tiste redke, ki v tej Sloveniji še ustvarjajo. Direktorji državnih podjetij morajo biti tiho, ker jih je politika postavila na ta mesta, ne pa lastnik, ki je našel najbolj sposobnega managerja po svojih kriterijih. So pa vedno bolj glasni mali podjetniki, obrtniki in kmetje, katerim so se že tako veliki davki ( cca 70%) povečali ponekod za 400%. Tu gre za DOKONČNO REŠITEV “kapitalističnega” ( “židovskega”) vprašanja! Iztrebimo kapitaliste in lastnike privatnega kapitala, ker “gre za človeka”. Za socialističnega človeka. V resnici pa za nacionalizacijo resničnih delavcev, produktivnežev in ustvarjalcev.

Kdor nima osebnega premoženja, privatne lastnine in  ekonomske svobode je socialistična OVCA s katero vsak lahko po mili volji manipulira.

Davek na nepremičnine se jim je povišal iz letnih 2.500€ na letnih 10.000€. Ponovna komunistična NACIONALIZACIJA ali PODRUŽBLJANJE ( PODRŽAVLJANJE) privatnega premoženja. Ponovna “legalna” KRAJA, ROP STOLETJA. Nič se nismo naučili iz zgodivine, morda zato, ker smo raje poslušali mite in pravljice namesto resnične zgodovine, ki je bolj boleča, ker je  resnica.

http://www.zurnal24.si/obrtniki-ze-obupujejo-clanek-223956

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.