PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Udbovskega zločinca pripeljali v Nemčijo

Objavil pavel, dne 24.01.2014

Končno. Sicer je še nekaj glumaže z odvetniki za domače komunistične nostalgike, a Zemlja se vrti.

Kot majhen deček se spomnim pompa, kako so v SFRJ pripeljali ustaškega zločinca, ki je bil takrat star preko 85 let. Andrijo Artukovića, ki naj bi bil vodja ustaškega koncentracijskega taborišča Jasenovac. Menda so mu potem v Beogradu sodili in ga ustrelili.

Težje pa je na teh prostorih kaznovati zločince, ki so od leta 1991 divjali po razpadli SFRJ. Večina od njih so bili JLA oficirji, komunistični politiki in komunistični politiki v preoblekah. Ko za komuniste pridejo hudi časi, se premaknejo v smer provincialnega socializma, se nacionalizirajo, fevdalizirajo. Govorijo o nacionalnem interesu, ali celo o pravicah pokrajine. Danes sem slišal, da je GGM osvobodil Koper pred Ljubljano.

Še težje je, da bi te države naslednice kaznovale še živeče množične zločince med komunisti. Očitno jih bo prej tujina kaznovala, sploh če so dokazi, da so si roke umazali od krvi v tujini. Upam, da bo Avstrija poklicala tudi slovenske UDBAše in jih zaprla dosmrtno kot si zaslužijo.

Skratka zločinec UDBE ( komunistični Gestapo) Josip Perković je vodil uboj direktorja INE, ki je moral pobegniti leta 1970 v Nemčijo in je tam izdajal knjige. Stjepan Duraković je popisoval kakšne neumnosti in rope izvajata njemu podrejena direktorja, ki sta sinova Tita in Mike Špiljaka. Ker je prikazoval kakšno škodo delajo INI ( Hrvaški, državi SFRJ , njenemu gospodarstvu) številni privilegirani komunistični funkcionarji s svojo strokovno nekompetentnostjo, željo po uživaškem življenju in s plenjenji podjetja – se je zameril komunistični zločinski eliti – mafiji. Dolanc ga je očitno na vedenje Tita dal leta 1973 ubiti. Uboj je vodil Perković., izvajalci pa so bili Arkanovi srbski kriminalci. Ki so se kasneje vbalkanskih vojnah o tem javno hvalili, pijani od užitkov in zločinov.

Za vsak zločin mora zločinec odgovarjati. Prej naša družba ne bo normalna. Zgodovina tako govori. Tisočletja. V Sloveniji pa ravno zaradi nadvlade mafije stagniramo na vseh področjih, še vedno smo prestrašene žrtve v Fritzlovi kleti. In se bojimo osvoboditve, ker ne vemo kaj bi naredili s svobodo.

vir

http://www.rtvslo.si/svet/perkovica-po-izrocitvi-ze-prepeljali-v-nemcijo/328195

http://leljak.si/

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.