PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

RTV v stari udbovski obleki ščiti kriminalce in išče krivdo pri raziskovalcih

Objavil pavel, dne 17.01.2014

Ko profesionalni raziskovalni novinar dobi Vir, gre po poti nadaljnega raziskovanja. Seveda tudi skuša dobiti nasprotno mnenje. Ko sestavlja omizja, naj povabi najbolj vpletene osebe in hkrati tudi vsaj obteži omizje na pol pol. Če že ne more cele novice na omizju spraviti skupaj s strokovnjaki, ki se o isti temi strinjajo in jo vsak predstavi iz svojega vidika stroke.

Tukaj pa se je zgodilo, da je “PR rdeče mafijske združbe”?? zlorabil Vir za pridobivanje informacij in se potem usmeril proti Viru. Omizje pa je bilo sestavljeno iz strokovnjakov in politikantov (Pirjevec in Potrata), ki so relativizirali zločine totalitarne politične policije, ki je ščitila z zločini monopol Ene stranke in enega Firerja. Tajna policija ščiti ustavo države, politična tajna policija ( Gestapo, Udba, Stasi) pa ščiti politično-mafijsko -zločinsko strukturo oz. vzdržuje njihovo totalitarno oblast in privilegije, njihov fevdalno-suženjski aparthaid.

Iz dneva v dan postajamo bolj totalitarna družba.

Nočem plačevati tako gnile RTV. Naj jo plačujejo rdeči fanatiki, saj jih je v naši družbi več kot polovica.

Kako je “novinar” izrabil vso pomoč raziskovalca, skreiral omizje za relativiziranje dejstev in nazadnje zaščitil morilca in kriminaliziral raziskovalca.

Včasih so bile vse oddaje že naslednji dan v arhivu, danes pa so v arhivu samo oddaje, ki so Vladi in socialistični nomenklaturi prijetne, kar pa je kritično, pa je cenzurirano in se ne da dobiti na arhivu.

http://www.casnik.si/index.php/2014/01/17/roman-leljak-razkriva-nacin-delovanja-rtv-slo/

http://www.casnik.si/index.php/2014/01/17/v-gorenak-blog-tarca-to-dejanje-rtv-slo/

http://www.leljak.si/

POTEK oddaje TARČA samo v popisu, arhivskega posnetka ne dajo na portal, kamor uvrščajo samo PR režima, mafije in birokracije, socializma.

http://www.rtvslo.si/slovenija/leljak-zrtev-mora-spoznati-morilca-sele-takrat-si-lahko-sezeta-v-roke/327534

http://www.casnik.si/index.php/2014/01/17/tarca-leljak-kucan-seznanjen-s-primerom-crnogorca/

Crnogorac je bil mlad fant, civil, študent, ki sploh ni imel nobenih vez s politiko. Čisto nedolžna žrtev, ki so jo Fritzli po dolgotrajnem mučenju krvoločno ubili in na neznanem mestu to truplo skrili. Kako BARBARSKO!!! Slovenijo še vedno obvladujejo v celoti BARBARI ( sociopati, antisocialne osebnostno, vedenjsko motene osebe), zgolj maloštevilni ljudje se borimo za civilizacijo.

Na prvi strani RTVSLO portala pa spodbujajo ( kaj spodbujajo, dobesedno NAŽIGAJO!!!)  PROREŽIMSKI mediji “vsesocialistične” proteste proti korupciji, ki so skreirani ( pod lepimi parolami je že speljana pot stran od resnice in od resničnih krivcev), saj so tam ljudje, ki hočejo več socializma, z rdečimi zvezdami, kot da ne bi vedeli, da so ravno podržavljena podjetja in velik birokratski sistem v 95% vir SISTEMSKE MEGALOMANSKE korupcije. Socializem je najbolj skorumpiran gospodarski sistem, novodobni fevdalizem, le da so tlačani obdavčeni z 60% do 80%, v srednjem veku so bili 10%. Stavim, da v 20 letih ni bil niti en javen razpis v državni upravi narejen korektno, vsi so bili narejeni po meri enega ponudnika. Podržavljeno zdravstvo in šolstvo sta metanje denarja z bagerji v greznice. Toliko denarja se zmeče stran, da je samo še od požrtvovalnosti redkih delavcev sistem, ki za silo deluje.

http://www.rtvslo.si/slovenija/smrt-korupciji-in-pravico-narodu/327566

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.