PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

EHM, Boštjan Videmšek, FDV, “humanisti”

Objavil pavel, dne 14.01.2014

HINAVCI. DVOLIČNEŽI.

Ervin Hladnik Milharčič in RTV in POP TV so včeraj poročali o smrti in pokopu generala in politika Ariela Sharona. ZELO OZKO. Seveda zgolj tisto negativno plat, kako je odgovoren za poboj civilistov v Gazi, ki jih je dal kar s tanki poteptati.

Podobno je v Delu, kjer napada še en skrajno levičarski napadalec Boštjan Videmšek.  Kako se zaganja v desničarskega nasprotnika in izpostavlja same zločinske stvari pri njem.

Ko pa je govor o Titu, Ribičiču, Mačku, Dolancu, Polaku, Kidriču, Z. Kidrič, Kardelju, Zemljariču, Kučanu, Tűrku, ki so bili v vodstvenem krogu, ki je odločalo o pobijanju civilistov kar so delali rdeči Gestapo (VOS, OZNA, UDBA) in njeni plačanci – so pa tiho kot riti. Sami ZLOČINCI IN STEKLI PSI:

http://www.finance.si/241527/Josip-Broz—Tito-stekli-pes-iz-Kumrovca

Ribičič, Kidrič, Kardelj in Maček so odgovorni za smrt 12.000 Slovencev med WW2 in po 14.000 Slovencev po vojni.  To so klavci, to so psihopati. Hkrati pa mentorji naših dvoličnih novinarjev. O tem niso sposobni v medijih niti besede povedati, kaj šele, da bi to glasno obsodili in se izvzeli iz te psihopatske, mafijske, zločinske ZDRUŽBE. Ne, oni so plačani od nje.

Ja, generala Sharona je treba posmrtno obsoditi in mu dokazati zločine. On je premagal večjo egiptovsko-arabsko vojsko, se boril s teroristi, ki se skirvajo v vaseh in mestih med civilnim prebivalstvom. In taktično je pozidal Palestino.

Zgolj iste vatle zahtevam. Ne pa da je povsod ena sama cenzura: od novic, do filmov, umetnosti. Po drugi strani pa same skrajno-levičarske novice, skrajno-levičarski filmi in skrajno-levičarska umetnost.

Pa še to: levičarji, ki hočejo furati levičarstvo, se morajo najprej ostro distancirati od vseh skrajno levičarskih ideologij in njihovih zločinov. Prav tako morajo jasno obsoditi te zablode in zločine. Če hočejo biti levičarji in ne mafijska združba. Isto velja za otroke in vnuke raznih Kardeljev, Ribičičev, Mačkov, Kidričev, Kučanov, … Če javno ne obsodijo svojih predhodnikov kot zločinskih osebkov ( tako je Eichmannov sin obsodil SS-ovsko ravnanje in ideologijo svojega očeta, hkrati pa je rekel, da ga ima rad kot očeta), potem so del te mafijske združbe, ki jim rihta pozicije, službe, rente, kariere.

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.