PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Seznam zaprtih in ubitih na Golem otoku

Objavil pavel, dne 11.01.2014

Na Golem otoku so bili zaprti v celoti samo najbolj pravoverni komunisti. Redko kateri so bili tam iz paranoje ali osebnih zamer funkcionarjev. Formalno so bili vsi zaprti zaradi stalinizma. Pred parimi tedni je umrl poveljnik UDBE na Golem otoku zločinec Jovo Kapičić in šele sedaj so si upali objaviti seznam. Zanima me kaj se je dogajala z vrhovnim komunistom Slovenije Borisom Ziherlom? Kako so se ga Kardelj, Kidrič, Dolanc; Maček, Ribičič, Leskovšek, … znebili?

http://www.kurir-info.rs/jovo-kapicic-rankovic-je-uglavnom-srbe-slao-na-goli-otok-clanak-951749

Leta 1948 so Tito in ostali salonski komunisti obračunali z množico komunistov, ki so jih poimenovali Stalinisti. V resnici je komunist le tisti, ki služi Internacionali v Moskvi, ki jo je takrat vodil Stalin. Tito, kot eden največjih hlapcev Stalina, se je prebil na vrh KPJ prav z največjim možnim v- rit- lezenjem Stalinu med vsemi YUGO komunisti, z ovajanjem številnih svojih tovarišev v KPJ, ki so imeli vsi po vrsti višji rang v hierarhiji KPJ. Vsi ti so bili od Stalinove policije likvidirani, umorjeni kot izdajalci (cca 80 nadrejenih se je znebil). Tito pa je postal tik po začetku WW2 šef KPJ.

S prekinitvijo odnosov z Internacionalo je Stalin in ves komunističen blok TITOISTE poimenoval s fašisti. Tito je naredil podobno kot socialista Mussolini in Hitler ( oba sta s svojimi najožjimi sodelavci poznala večino del Marxa in Engelsa in jim zvesto sledila), ki sta se obrnila stran od Internacionale ( SOVJETSKE ZVEZE) in vodila naprej nacionalni-socializem. Hitler je bil leta 1930 v nacističnem časopisu označen kot 2. najboljši poznavalec Marxa in Engelsa takoj za Stalinom, seveda so leta 1941 te strani v arhivih odstranili nacisti. Tito je leta 1948 utrdil svojo oblast, svoj fevd z režimom YUGO-fašizma. Ta fašizem se je še posebej stopnjeval, ko je Jugoslovaija umirala ob Titovi senilnosti in so jo razni lobiji komunistov v varhuški zlorabljali. Bolj ko je komunizem v krizi bolj se opira na prave kapitalistične vrednote in na narod, hkrati pa tudi na tradicije. Bolj gre iz raznarodovoalne politike v krepitev nacionalizma. To smo zelo dobro videli leta 1988 do danes, ko so oblast v republikah prevzeli samo fašistični boljševiki: Kučan, Milošević in Tudjman. Od tod tudi lahko razumemo, da so politične in obveščevalne policije in službe ostale kadrovsko iste. Udbovski morilec Perković, ki ga danes išče demokratična Nemčija zaradi številnih umorov civilistov, je postal desna roka Tudjmana. Srbski zločinec Arkan, ki je za UDBO pobijal civiliste po Perkovićevih in Dolančevih ukazih ( zločinec Dolanec je mentor zločinca Kučana: mentor je v komunizmu pomembnejši kot rodni oče, je dejansko bog, tako kot je bil Titov mentor Stalin) je v teh časih, ko je komunistična partija zaradi krize postajala še bolj PROVINCIALNA, nacionalistična in fevdalna postal desna roka zločinca Miloševića. Zločinec Arkan je po ukazih zločinca Miloševića po Hrvaški, Bosni in Kosovem počel najstrahotnejše zločine po letu 1991 v Evropi.

Da je šlo za obračun YUGOfašistov s prevladujočimi Srbi v Jugoslaviji kaže tudi nesorazmerni podatek, da je bilo kar 44% zapornikov srbske narodnosti. Cca 10% pa črnogorske. Seznama zapornikov na Golem otoku včeraj slovenski mediji niso objavili. Zgolj številko 16.100 zapornikov, od tega 600 Slovencev in cca 400 ubitih v taborišču. Objavljam ga jaz, ker ga na slovenskem spletu ne najdete:

SEZNAM ŽRTEV  http://noviplamen.net/2013/11/25/sve-po-spisku-istina-o-golom-otoku-ekskluzivni-spiskovi-zrtava/

Če se želi levica osvoboditi zločinov ekstremne levice ( socialistov, komunistov, YUGO fašistov, naci-boljševikov, provincial -socialistov) mora prehiteti ostale z razkritji arhivov in obsodbo zločincev. Kot danes papež preganja tisti 1% pedofilov v vrstah Cerkve. Novi plamen je očitno naredil korak, ki ga slovenska levica ni zmožna, ker ni levica in ker je antisocialna, psihopatska, mafijska, zločinska združba.

http://www.rtvslo.si/svet/slovenci-ne-rabimo-golega-otoka-mi-zivimo-na-golem-otoku/327054

MI v Sloveniji NE RABIMO GOLEGA OTOKA, MI LETA 2014 ŽIVIMO NA GOLEM OTOKU.

Slovenija je  70 let komunistično-fašistični APARTHAID, kjer lenuhi in bedaki ( birokrati in iz birokratov rekrutirani mafijci) vladajo z negativno selekcijo drugorazrednim delavnim in ustvarjalnim državljanom.

Za leto 2014 lahko rečemo, da Slovenijo vodi rdeča mafija, ki zasega cca 30% do 40% slovenskega davkoplačevalskega denarja, plač delavcev. 50% ga pobere obilna rdeča birokracija. Samo 10% pride do revežev. Če bi v Sloveniji odrezali komunistično rak tvorbo, bi slovenski delavec lahko imel takoj namesto 1.000€ neto plače kar 2.000€ neto plače. Da ne govorimo o gospodarski škodi, ki so jo in jo še povzročajo komunisti slovenskemu narodu.

Ko poslušam gospoda Cenca in ostale komuniste – ki so z Angelo Vode in Dachauskimi procesi ter kasneje z Golim otokom doživeli strahovita mučenja s strani komunistov, komunistične policije UDBE in OZNE ( rdeči Gestapo) in pri tem je marsikdo imel tudi izkušnje z Gestapom ter dodal, da je bila komunistična politična policija veliko bolj huda, zlobnejša, zločinska kot Gestapo – se spomnim reka: REVOLUCIJA ŽRE SVOJE OTROKE. In morda oni lahko sočutijo kaj so številne civilne žrtve na svetu in v Slovenije doživele od komunizma, ker so bili označeni kot IZDAJALCI in RAZREDNI SOVRAŽNIKI. Morda lahko sočutijo. Ali se le smilijo samim sebi? Ker komunist ni zmožen sočutja, ker je psihopat.  Kar sem bral ali poslušal informbirojevcev:  Igorja Torkarja, Branka Hofmana, Miha Cenca, Andreja Aplenca ( izjema), Radovana Hrasta – bi o tem težko trdil, razen izjeme Andreja Aplenca.

Desno spodaj je intervju s tovarišem Cevcem

http://www.rtvslo.si/svet/slovenci-ne-rabimo-golega-otoka-mi-zivimo-na-golem-otoku/327054

http://www.erevija.com/ogled/Miha-Cenc:-Goli-otok-je-sistemati%C4%8Dno-teptal-osnovne-%C4%8Dlove%C5%A1ke-norme/aHR0cDovL3d3dy5ydHZzbG8uc2kvc3ZldC9taWhhLWNlbmMtZ29saS1vdG9rLWplLXNpc3RlbWF0aWNuby10ZXB0YWwtb3Nub3ZuZS1jbG92ZXNrZS1ub3JtZS8zMjY5ODM=

Včeraj je Dežman predstavil številke:

25% Slovencev so med vojno pobili ali z ovajanjem v zapor in smrt poslali protikomunisti.

75% Slovencev pa so pobili komunisti.

Od 100.000 partizanov so bili heroji v 97% samo komunisti.

Ja odmik iz Stalina je za SFRJ pomenil boljše življenje. Še posebej z obilno korupcijo ZDA, ki je dejansko postavila, oborožila in z denarjem vzdrževala JLA. Že Stalin je z odmikom iz leninizma dosegel, da ljudje niso množično umirali za lakoto. Hitler in Mussolini sta z odmiko od komunizma tudi dosegla malenkost boljše življenje. Slovenija v 80ih letih z bližanjem svobodnemu trgu je spet dosegala večjo blagijno kot komunistična Srbija.

260.000 Slovencev je bilo žrtev zaradi komunističnega nasilja.

120.000 Slovencev je bilo ubitih v času WW2 in 140.000 Slovencev po WW2, kjer so še do leta 1991 streljali ljudi na slovenskem berlinskem zidu. Na enega Švaba ali fašista je bilo pobitih 100 Slovencev s strani komunistov.

Slovenci imamo zaradi revolucije in Ww2 2% smrtnih žrtev ( število zaprtih, število zaplenjenega premoženja kmetov, podjetnikom in obrtnikom je pomenilo propad celih družin, izselitev 100.000 pa nanese na polovico naroda, ki je bilo šikaniranega s strani elite komunistov, ki so v Sloveniji vzpostavili strašen aparthaid) je podobno kot pri Špancih, kjer so komunisti sistematično pobijali cele vasi ali cele samostane civilistov. Ali pa v ameriški državljanski vojni, ki je bila poleg Haitske edina državljanska vojna, ko niso znali na miroljubni način odpraviti suženjstva: Ga bomo v Sloveniji kdaj odpravili? Na miroljubni način? Imamo v Slovenijo Nelsona Mandelo, ki bo vodil upor zoper komuniste in njihovo suženjsko zlorabo družbe?

  • Share/Bookmark

2 odgovorov v “Seznam zaprtih in ubitih na Golem otoku”

  1. Prisoners Lists Stir Informbiro Memories in Former Yugoslav Republics · Global Voices pravi:

    [...] right-wing blogger Pavel noted [si] that the publishing of the lists coincided with the recent December 9, 2013, death of Jovo [...]

  2. Official Russia | Prisoners Lists Stir Informbiro Memories in Former Yugoslav Republics pravi:

    [...] right-wing blogger Pavel noted [si] that the publishing of the lists coincided with the recent December 9, 2013, death of Jovo [...]

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.