PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Privilegirana kasta komunistov

Objavil pavel, dne 21.12.2013

Podržavljeno gospodarstvo

“vsi smo lastniki”

” delavci smo lastniki”

v resnici pa je lastnik Vrhovni firer psihopatov, ki z neko kliko svetovalcev v centralnem komiteju zavaja poneumljen in globoko zmanipuliran

Kolektiv bebcev.

Dokument o Vilah, o 5 -sobnih stanovanjih ( ko je se je večina državljanov stiskala in živela v starih luknjah, ruševinah, neogrevanih luknjah), o privatnem (in zastonj) zdravstvu, o dragem viskiju, kubankah, zastonj mesninah, konjaku, čokoladi, kavi, dobrotah, medtem, ko je večina državljanov še 10 let po vojni jedla na karte, s kuponi oz. dovolilnicami koliko gramov mesa lahko dobijo na teden na osebo.

Ob informaciji, da je bil standard Slovencev leta 1959 nižji kot standard Slovencev leta 1935.

Komunisti znajo grabiti kapital in lastnino. In to ekstremno, v über-pohlepno. Če je pri kom treba opazovati POHLEP, čustvo pohlepa, potem je to treba gledati pri komunistih oz. socialistih. Tu najdemo ekstremno močno čustva pohlepa po tuji lastnini, ekstremno čustvo ZAVISTI in ekstremno zlaganost t.i. humanih čustev, med katerimi so čustva pravičnosti in solidarnosti.

Komunisti znajo grabiti kapital in lastnino. In to ekstremno, v über-pohlepno. Ne znajo pa z njo gospodariti in ji povečevati vrednosti. Zato še nobena socialistična država nikjer v svetu v cca 200 poskusih in aplikacijah, variacijah – ŠE NIKOLI NI BILA USPEŠNA.

Ker človek v teh državah ni imel EKONOMSKE svobode in iz tega tudi ostalih svobod ni mogel izpeljati. Človek, ki ima možnost imeti samo eno službo v državnem kolhozu, ki mu jo vsak socialistični ovaduh ali politkomisar lahko odvzame ali trajno prepove – pač ni svoboden. Oz je toliko svoboden kot zanemarjen pes na ketni, ki dobi 1x na dan skledo hrane, ostankov in je srečen, ker mu hrane ni treba samemu iskati.

Koristno je, da vemo kam nas danes socialistične Sirene spet vabijo s svojimi agresivnimi in prijetnimi ponudbami o lagodnem življenju pod perutmi socialistične Države.

http://www.arhiv.mp.gov.si/fileadmin/mp.gov.si/pageuploads/2005/PDF/publikacije/dokumentioprivilegijih/dokumentioprivilegijih.pdf

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.