PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Žene bodite podrejene svojim možem

Objavil pavel, dne 16.11.2013

Vau, po branju odlomka iz knjige, mora biti to izvrstna knjiga. Ta knjiga ne bi izšla niti v Italiji, če bi bil moški avtor tako provokativnega naslova.

Avtorica mora biti izredno duhovna, izkušena, realistična ženska in zaradi tega sveža in prodorna. Meni ni kriterij, da polni dvorane, ker tisto kar je v današnji butalsko -kolektivni družbi popularno je navadno bullshit. A očitno je tu prisotno predvsem občinstvo osebkov, ki jih pop in kult kolektivizma izrinja na obrobje. Avtorica pa očitno nima samo aktualnega odgovora, temveč zna vse to izredno sveže in prodorno in iskreno predstaviti.

Zadnjih 30 let od odraščanja naprej, sem veliko število neskladnosti začutil v slovenski kot svetovni družbi. Med drugim sem se podobno kot Robert Sirico v iskanju svobode odmikal od levičarske revolucionarnosti k liberalnemu kapitalizmu.

V krščanskih forumih ( zadnjih 15 let) in zakonskih skupinah pa že dolgo kravžljam živce tistim, ki ne morejo sprejeti oznake: da so moški postali revčki in ženske možače.

Danes me potrjujejo v moji intuiciji, opazovanjih sebe in družbe prav avtorji kot sta katoliški duhovnik Robert Sirico ( Zagovor prostega trga, 2013, založba Družina) in p. Cestnik, ki govori o centralno vodenih programih delanja Enakosti Spolov.

Škandal v Španiji je sramoten in kaže kako totalitarna družba smo še vedno. Kako sovražna družba smo še vedno, posebej s strani ideologov Strpnosti. Socialisti so isti kot dr. Mengele, zdravnik v Dachauu, ki je na Judih, živih! delal medicinske poskuse. Ta SSovec, nacionalni-SOCIALIST je iskreno verjel, da dela dobro. Današnji inženirji družbe pa delajo mengelejsvsek poizkuse na živi družbi:

  1. 1. socialistično gospodarstvo , vedno nove lepotne verzije tega mafijsko -totalitarnega reda
  2. 2. multi kulti
  3. 3. enačenje in izvotlitev religij
  4. 4. enačenje spolov
  5. 5. uničevanje družin
  6. 6. uničevanje družbe, skupnosti in delanje Kolektiva
  7. 7. uničevanje OSEBE in delanje klona, ki je ali služabnik Kolektiva ali pa mu OMOGOČAJO  zadrogiranje, gledanje pornografije, da ga pasivizirajo.
http://www.casnik.si/index.php/2013/11/16/b-cestnik-blog-c-miriano-bodite-podrejene-svojim-mozem/comment-page-1/#comment-66709

blog avtorice

http://costanzamiriano.com/2013/11/13/la-esposa-prohibida/

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.