PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Rado Pezdir o ponovnem totalnem gospodarskem opostošenju Slovenije ( prej SFRJ) na NSI kongresu

Objavil pavel, dne 16.11.2013

Lustracija je nujna za vse člane komunistične partije. Komunističnega mišljenja, obnašanja se je težko otresti, težko se je spreobrniti. Povej mi koga, ki ga poznaš, da se je spreobrnil. Pa četudi je smer obrnil, so vzorci mišljenja in obnašanja ostali isti.

  1. Komunisti so totalno in totalitarno uničili (gospodarsko, družbeno) SFRJ ( bankrotirali so jo, unčili so gospodarstvo, razrastli so birokracijo)
  2. Komunisti so uničili Slovenijo
  3. sedaj jo bodo reševali z “demokratičnim socializmom”, ko nista “gradualizem” in “nacionalni interes” nista pomagala
  4. z nekompetentnostjo, mafijskostjo, nepravnostjo in sovraštvom do tujih investicij so dosegli trden vzorec v tujini, da noben resni investitor ne bo kupoval propadlih državnih kolhozov – vrnil se bo tajkunski komunistični kapital iz tujine, kamor so ga rdeči in oranžni KGBjevci in UDBOVCI umikali, ko so ga naropali slovenskim delavcem

Rado Pezdir na NSI kongresu https://www.youtube.com/watch?feature=playerembedded&v=RmSfKz8QMo

http://www.nsi.si/ekonomist-rado-pezdir-na-kongresu-nsi-vi-ste-tista-desnica-ki-razume-trzno-gospodarstvo.html

RADO PEZDIR: NSI postaja zelo velika glede na to koliko ljudi me je klicalo in mi skušalo preprečiti, da pridem na ta kongres NSI.

UPOR proti SOCIALISTIČNI OKUPACIJI press

  • Share/Bookmark

En odgovor v “Rado Pezdir o ponovnem totalnem gospodarskem opostošenju Slovenije ( prej SFRJ) na NSI kongresu”

  1. PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje » Arhiv Bloga » Nov intervju z Radom Pezdirjem: “večina misli isto kot pred 10 leti, stanje pa je vedno bolj katastrofalno!” pravi:

    [...] je inštaliral govorice ob Pezdirjevem 15 -min gostovanju na NSI kongresu, da je Pezdir UDBOVSKI podtaknjenec, ki ima namen razdreti in uničiti [...]

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.