PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Končno! Katoliški (vera) klasični liberalci ( politično prepričanje, vrednote za organizacijo družbe)

Objavil pavel, dne 8.11.2013

Končno so tudi redki katoliki začeli spoznavati prednosti kapitalizma. V državi, kjer se že 70 let dogaja huda cenzura idej, filmov, del, knjig skozi katero spustijo samo najbolj ekstremno levičarske, s katerimi preparirajo našo družbo, tako da se ima večino slovenskih katolikov na zunaj ( to jasno in glasno povejo) ali pa so v globini ( ko jim zastaviš vprašanje o smiselnosti državnih podjetij, šolstva in zdravstva okupiranega od hiperbirokratske države) krščanski socialisti.

S to socialnostjo v Sloveniji najhuje manipulira MAFIJA in hiperBIROKRACIJA, ki imata največ od tega, da Slovenija še naprej ostaja fevdalna in nedemokratična država, kjer je edini kapital rdečemafijski oz. uradno državni in da ima ta kapital v Sloveniji monopol. Ohranjanje monopola po nalogu mafije izvaja hiperbirokracija, ki preprečuje tujim vlagateljem vstop ali ostajanje na slovenskem trgu s papirologiji, nesmisli, ovirami, nagajanjem, hiperobdavčenjem, šikaniranjem in javnim linčem proti tujem kapitalu ali kapitalu nasploh.

Definitivno pa je Cerkev ( verniki) danes v Sloveniji bolj idejno pluralna in manj fevdalna kot naša država in družba. Med verniki poznam že ene 5 vernikov, ki zagovarjajo svobodni trg in kapitalizem, med duhovniki še nobenega. V celotni družbi najdem eno osebo na tisoč, ostali slepo peljejo mafiji, birokraciji in skorumpiranim medijem. Sicer pa je ves birokratski, državni aparat skorumpiran z davkoplačevalskim denarjem, kar ga mafija še pusti v skupni skledi potem, ko večino tega denarja ukrade iz SKUPNE SKLEDE.

Končno sta izšli knjigi, ki bosta spodbudili tiste razmišljujoče, pametne in pogumne katoličane.

- Zagovor svobodnega trga, Robert Sirico, Družina 2013 ter ( Sirico je katoliški duhovnik)

- Zmagoslavje razuma, Rodney Stark, Družina 2012.

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.