PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Predsedniške volitve 2012 Slovenija po Shamanu

Objavil pavel, dne 26.10.2012

Tako je. Gradacija pa gre takole:

Tovariš Tüë®k – Komunajzer spaka & Gnida & Gnus & Udbognoj na 1000-ito potenco. Dodatno je še kumunajzer glumač – wanabe kardinal. Tako se pači, ko govori, jebiga, nea morm pomagat.

Tovariš Pahor – Komunajzer spaka & Gnida na 10-to potenco. Dodatno še kumunajzer nizkovejvna afna.

Tovarišica ŽveplenaKislina™ – Neprijetna igralka na 3-to potenco.

Gospod Zver – Normalne človek, ma nima jajc narediti deciden rezoluten departure stran od rento-reketarstva, ki so ga kumunajzli vzakonili.

Eto vidite. Pahor je vsaj na X na 100 krat boljši od gnusobe Tüë®ka, ni pa recimo tako sprejemljiv, kot tovarišica Žveplena, ker je ta zafukanka šele na tretjo potenco.

PS Škoda, k tovarišica Žveplena ni kandidirala in škoda, k Slovenci nimamo pameti, sicer bi v drugem krogu imeli dokaj izi izbiro med Gospodom Zverom in tovarišico Žvepleno. Takorekoč med “kobajagidesnonasredincom” in med žlahtno levičarko tovarišico Žvepleno.

PPS Ehhh, vem, vem, še tanarlepš bi bilo, da bi v drugem krogu ostala Zver in kakšen ŽlahtenNormalenPolitik-Državnik, ma nehajte že, nismo mi te sreče. Niti to, kar nam trenutno dogaja ni pravljica. To so ipak SlovenskeVolitve™, Nje™. Slovenke volitve so kot pitje vina za Veliko noč. Mora biti zraven pelin. Le, da je v nas že dolgo razmerje vino-pelin sjebano, pa pijemo pelin z malo vina, namesto obratno.

LP shaman

vir Shaman oz. Janezpizdek na forumu Financ

http://forum.finance.si/?m=1857549&single

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.