PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Svoboda medijev v Sloveniji

Objavil pavel, dne 2.05.2012

Slovenija je letos napredovala za eno mesto in je na sramtonem 47. mestu.

http://www.zurnal24.si/svoboda-medijev-napredovali-za-eno-mesto-clanek-155502

Mislim, da bi Slovenija lahko v parih mesecih skočila za dvajset mest gor, če bi se prodala ali Dnevnik ali Delo nekemu znanemu lastniku, ki ni socialistični tajkun in tako član rdeče mafije. Takoj, ko imamo državno ali družbeno lastnino imamo neučinkovito, FEVDALNO podjetje zlizano z mafijo. V primeru medijev imamo nekvalitetno sredstvo fair obveščanja, ki je predvsem PR mafije pri koritu. Tako kot je NLB leglo mafije, je tudi RTV in ostali državni in paradržavni mediji leglo mafijskega politkomisarstva.

Drugih 20 mest pa bi lahko Slovenija dobila, če bi privatizirala RTV oz. zanj bi poiskala najboljšega tujega lastnika. S tem bi bili ukinjeni dodatni davki, ki jih moramo davkoplačevalci plačevati za trobilo socialističnega populizma z dodatki provincialnih interesov kot je nacionalni interes in kot so interesi interesnih skupnosti tipa sindikati.

Kako je Mladina postala revija, ki nehote propagira ANTINOVINARSTVO in servilnost prerazdeljevalski mafiji, ki veliko skupno skledo davkoplačevalskega denarja kanalizira in prerazporejuje (“Mafija Skupne sklede”, “Prerazdeljevalska mafija”, “Rdeča mafija”, “Socialistična mafija”). Ta mafija s kanaliziranjem denarja do interesnih skupin in nazadnje tudi do pravih revežev pobira provizijo za plače in provizijo za last nad fevdom. Te provizije potem kanalizirajo na Ciper in v podobne države. Mafija pa dokaj velik delež plačuje propagandnim trobilom, da relativizirajo dejstva in s prstem kažejo na neke brezbezne probleme in temačne prince, ki da so krivi za to socialistično revščino in bedo. Mladina je prototip skrajno ideološkega, POLITKOMISARSKEGA novinarstva, iz katerega večina slovenskih medijev in novinarjev nikakor ne more, ampak jim je Mladina vžigalnik iz katerega oni dobijo ukaz, da nekaj novega, neko novo variacijo zapalijo na isto tematiko, ki jo morajo čim večkrat goebelssovsko ponoviti “dokler laž ne postane resnica”.

Tomaž je izvrstno pokazal kako nizajo laž za lažjo, da diskreditirajo človeka z drugačnimi vrednotami in idejami.

http://libertarec.blogspot.com/2012/05/its-not-me-its-you.html

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.