PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Psihično nasilje nad otroci

Objavil pavel, dne 15.02.2012

Moji otroci so v državnem vrtcu dobili pobarvanke. Lepo. Izdajatelj v kolofonu je Policijski sindikat Slovenije.

V pobarvanki z naslovomo OTROŠKA PROMETNA POBARVANKA je polno lokalnih, regijskih reklam in cca 20 do 30 pobarvank družine, ki se pojavlja na cestah.

Ko sem prelistaval pobavanko, mi je padla v oči peterokraka zvezda na kapi mulca. Kasneje sem jo naštel še 5x. Petokrakra zvezda je simbol totalitarne socialistične ideologije komunizma. Komunizem pomeni internacionalni socializem in zahteva, da človek nima privatne lastnine, ampak je vse v lasti kolektiva. Zaradi te fanatičnosti je na začetku prihajalo do množične lakote v SZ in tudi v FLRJ, dokler trdoroki skomunistični talibani niso dovolili vsaj privatne lastnine, obrtnikov, malih kmetov in podjetnikov in seveda popuščali logiki trga. Danes gospodarsko živimo v fašizmu, ki želi obdržati velika državna podjetja v kolektivni lasti, tolerira pa privatno lastnino in male podjetnike, a jih grobo obdavčuje.

Iskal sem avtorja pobarvanke, pa ga nisem našel, našel sem samo grafično oblikovanje: IV Založba d.o.o., Hoče: Direktor Mario Schulz, prokurist Rene Kocsar in sekretarka Tatjana Kokol.

Si kdo zamišlja Italijo ( kjer bi policijski sindikat dajal pobarvanke z butaro na kapi fantiča, ali Nemčijo, kjer bi bila pobarvanka kljukast križ ali Poljsko, kjer bi bila petokraka zvezda komunističnih množičnih morilcev?

Je to družbeno politična vzgoja, STM, ki še kar živi? Mar ni pranje možganov otrokom psihično nasilje, fritzlovsko ravnanje? Sploh če gledamo koliko sodržavljanov ima oprane glave pri 50ih, 60ih in 70ih letih. Nobena odraslost jim ni pomagala, kajti njihova (brez)vest je mrtva.

Tole spada v kategorijo ZLORABE otroka. Fritzlovo delo.

 • Share/Bookmark

4 odgovorov v “Psihično nasilje nad otroci”

 1. Rado Rado pravi:

  “Ko sem prelistaval pobavanko, mi je padla v oči peterokraka zvezda na kapi mulca. Kasneje sem jo naštel še 5x. Petokrakra zvezda je simbol totalitarne socialistične ideologije komunizma.”

  He, he, Pavel. Ti kar privoščim. Najbrž si bil ves zaripel v obraz, ko si videl petokrako. :-)

 2. 123 123 pravi:

  nič ne omenjaš, katere barve je bila zvezda. zvezda je simbol tudi na zastavi EU ter ameriški.

 3. Alter pravi:

  Rado je tako obupan, da je postal prav hudoben.

  Drugače mislečim želi samo slabo.

 4. Nataša Nataša pravi:

  Križci z moškim trupelcem pa so za psiho otrok neizmerno blagodejni. :)

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.