PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Država se vtika v obrezovanje lulčka

Objavil pavel, dne 13.02.2012

Še en primer se je zgodil, ki kaže kako se Država skuša nasilno vpletati v človeka, družino in neko družbeno skupino. Kako Država ( big brother) skuša USMERJATI, PREVZGAJATI in VODITI V NAPREDNOST vse ljudi, še posebej tiste najbolj zaplankane ( beri vernike monoteističnih religij, tako se to razume, čeprav jaz tega ne pojmujem tako, dejstvo pa je, da množice praznoglavcev to tako razumejo).

To je socialistična gesta, da se Država vpleta v posameznika. Da številni birokrati delajo v službi predvsem plane, kako bodo spreminjali človeka in družbo in bodo za vsako malenkostno dejavnost človeka napisali zakon ali predpis.

Se bo našel kak lažni liberalec, ki bo rekel: Prav je, da se vero loči in da verniki sami plačujejo tiste čudaške posege. Toda ti posegi so tudi zdravstveno upravičeni in jih različne religije prakticirajo že tisočletja. In sedaj nek absolvent FDV lahko kar sam določi, kaj je čudaškega v neki tradiciji.

Drug moment, ki kaže na nestrpno, sovražno in agresivno dejavnost socialističnih družbenih planerjev pa je, da napadajo ves čas prav vrednote monoteističnih religij in jih skušajo transformirati, modificirati v neke nove, kao napredne vrednote. S tem socializem vstopa iz polja ideologije v polje religije, saj bije v 21. stl. versko vojno nasproti vsem tisočletnim monoteističnim religijam. “New vraževerje” vs. monoteistične religije.

lep tekst je tudi

http://robert.blog.drugisvet.com/2012/02/07/cirkumcizija-po-nase/

 • Share/Bookmark

6 odgovorov v “Država se vtika v obrezovanje lulčka”

 1. Rado Rado pravi:

  “Še en primer se je zgodil, ki kaže kako se Država skuša nasilno vpletati v človeka” Napačno izhodišče. Država z ukrepom preprečevanja obrezovanja otrok poskuša preprečiti, da bi nad mladoletnimi naredili nepovraten telesni delikt. Odrasli, ujeti v primež religije, delajo nepovratno škodo otrokom. Obrezujejo fantke, odstranjujejo klitoris deklicam.

  Grozljivo mi je Pavlovo stališče, ki dovoljuje da v imenu tradicije odstranjujejo deklicam klitoris (to je identično obrezovanju fantkov) Pavel, ali si ti sploh pri pameti?

 2. Alter pravi:

  Sicer gre pa za maščevanje gejevskega lobija, kot so nekateri aktivisti že napovedovali.

 3. Alter pravi:

  Rado pa manipulira.

  Obrezovanje punčk in fantkov je čisto nekaj drugega.

 4. Rado Rado pravi:

  “Obrezovanje punčk in fantkov je čisto nekaj drugega.”

  Oboje je radikalen poseg v telo otroka, ki ne more izraziti svoje volje. Oz., tudi če jo izrazi in je proti, mu ne bo pomagalo. Odrasli mu bodo v njegovem (otrokovem) imenu storili silo!

 5. Alter pravi:

  Ne. Ni. Pri fantku ne gre za noben radikalen poseg v telo otroka. Obrezovanje fantkov ima celo prednosti, kar se tiče prenašanja spolnih bolezni, raka itd…

  Sicer je pa v Sloveniji še marsikaj drugega ne samo legalno, celo obvezno, pa je bolj nevarno in ravno tako poseg v telo otroka. Npr. imamo obvezno cepljenje, celo za bolezni, ki so izkoreninjene.

 6. pavel pravi:

  Obrezovanje klitorisa je omejen obred v delu Afrike. Res je poseg v telo in nima nič skupnega z obrezovanjem lukčka. Gre se enostavno za to ( kot Alter zelo pametno ugotavlja), da se gejevski in lezbični lobi maščuje, ker ne morejo subvencionirano priti do otrok: preko umetnega oplojevanja in preko posvajanja.

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.