PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Komunisto-fašizem 1.0 in 2.0 v Sloveniji

Objavil pavel, dne 4.07.2011

Eden od poglavitnih vzrokov, da je ravno slovenska kriza bibličnih razsežnosti, je ZANIKANJE, ki se ga gre slovenska intelektualna elita in vsi, ki oblikujejo ne le slovensko javno mnenje, pač pa oblikujejo psihološki profil in mentalni okvir slovenskih državljanov. V šolskem sistemu, v družinah, v podjetjih, povsod. Oblikujejo tudi politike v političnih strankah recimo, itd. naše zanikanje je najbolj pogosto hkrati lindasindromsko, a ni samo takšno in zaradi tega.

Slovenija fašizem že ima. Slovenije je fašistična država že 20@45. Aaaaaaaaaaaaameeeeeeeeeeen!

Večina slovenskih državljanov ne pozna definicije fašizma. Večina slovenskih državljanov ima topogledno oprane možgane in to do perfektne beline tipa tabula rasa. Oprane tako zelo temeljito, da si pod terminom fašizem slikajo povprečni janezslehernički in mickeslehernikove izključno italijanski nacizem na slovenskem primorju in Krasu. Personifikacija fašizma pa ne sega čez lik črnosrajčnika, ki Slovencu v grlo nasilno uliva ricinus.

Ker slovenski državljan ne ve kaj to je v resnici fašizem, ga seveda ne zna niti prepoznati, kaj šele kvalificirati in se proti njemu boriti. Zato je vsaka omemba fašizma praviloma en navaden jebeludzbunjenitis, ki v javnem političnem diskurzu služi kot nekkšen ojačevalec čustev in [slabega] okusa, katerega funkcija je vedno tudi pranje možganov, kajti na besedo “fašizem” je v SLO medvrstično vedno pripeta še sintagma “Kompartija je kul [ker bogve če bi naše Primorke, recimo, dandanes sploh imele željo seksat, če nas hrabra fašistična kompartija ne bi najprej nekajdesettisoč pometala v fojbe in žive zaprla v rove]“.

Slovenski državljan je takšen tudi zato, ker so mu ravno slovenski fašisti v hipofizo vtetovirali enobarven kompartiji pristransko naklonjen stereotip o tem kaj da je fašist in fašizem ter poskrbeli, da slovenskemu državljanu ne bi slučajno za en sam trenutek iz uma izginila trditev, da “boj slovenskega ljucva iz druge svetovne vojne prot taljanskim fašistom y bogamy domačim izdajalcem in kolaburcistom še vedno traja”. Jel tako drugarice Diklić, ti klena komsomolka, ki “ustavljaš Janšo” in te skrbi da ne bi kdo zdrknil bognedaj v antikomunizem, torej v antifašizem. Jel tako? Tako je, drugovi, dabome da je tako!

Ker slovenskemu državljanu “boj” še vedno traja, ker mu tovariš Repe in skoraj vsi slovenski izobraženci dopovedujejo, da naša recentna(nedavna) zgodovina ni recentna(nedavna), kot v sveh normanih geografijah sveta, pač pa “polpretekla”, pomeni “še nepretekla”, pomeni “še živa”, pomeni “v vesoljnem čas-prostoru po volji kompartije zamrznjena”, pomeni, čas je suspendiran,…

… živi slovenski državljan, s slovenskimi razumniki, izobraženci ter intelektualno elito na čelu, še vedno v WW2. Zato so njegove interpreatcije pojma fašist in fašizem zožene na takratno manifestacijo fašizma. Od takrat so pa nekateri Judje recimo, od največjih žrtev fašizma med WW2, tam doli v Izraelu sami postali fašisti, ki maojo svoje “nebodijihtreba Jude”, reče se jim pa Palestinci. In to se seveda lahko zgodi samo njim…eee….Nooooooooooot! Slovenija je naboljši dokaz za to. Za razliko do Češke, ki recimo ni.

Zato lik črnosrajčnika, ki v izmučeno grlo Sclava nasilno uliva ricinus, zamegljuje poglede in ume slovenskih državljanov, pa eto ne vidijo, da so fašisti tu vans Krnajcef pač oni ki so nam vladali 20@45, reče se jim pa Kučan, Pahor, Potrč, Golobič, Kahel, Kavčič, Kresalova, Rop, Keber, in tako bi lahko našteval zalo dolgo, dokler se ne prebijem na konec seznama eksponentov BojdaLeveBojdaNaSredinske, ki so žalibog, de facto, žal mi je dragi moji sodržavljani, pač eni manj eni več FAŠISTI. Navkljub njihovi sladkorečni puhli populistilni mudologiji, v kateri tekmujejo vsi od blondastih avš do zahrbtnih pokvarjencev.

Normalno! Saj vsi komunisti tega sveta SO nič drugaga kot fašisti. Koneckoncev je tovariš Mussolini, oče koncepta fašizma ipak bil dolgoletni komunist. Levičarske provenience. torej. Any questions?

Tak kot kamerat Adolf, ki je imel svoj [verbalno-mudološki] fokus rahlo bolj na nacijo per se. Pač zgolj razlika med germansko in rimsko izvedbo fašizma, ki jo lepo ponazori ona scena iz Gladijatorja, ko pragmatični rimski centurion ob ekscesu germanske iracionalne naci-bazirane norosti, izreče znameniti stavek “Ljudje bi morali vedeti kdaj so premagani”. Mi smo pa dodali svojo verzijo vzdolž vektorja boljševizem-rentarstvo-fevdalizem z dodatkom ščepca nacionalizma leta 1991. Šele leta 1991 so naši komunisti-fašisti silom prilik odkrito izpovedali še svojo poprej zatriano in prikrivano lokalno naci komponento, ki so jo prej surogatno izražali na ravni Jugonacije.

Ko je Kompartija leta 1945 dočakala, da so Zavezniki premagali nacistično Nemčijo in dve leti pred tem prisilili fašistično Mussolinijevo Italijo da je kapitulirala, je nemudoma pričela po deželi Jugoslaviji paliti in žariti z esencialno čistim fašizmom komjunist stajl. Fašizmom, ki je segel daleč onkraj ulivanja ricinusa v grla pripadnikov sosednjih narodov.

Naši fašisti so v zatilje nad kočevskimi fojbami v mehko možgansko maso, namesto ricinusa ulivali svinec in to ne sosednjim narodom pač pa svojemu narodu. A bilo je bogamy tudi zelo veliko operativnih posegov pri komunističnih ekspertih za uho-grlo-nož, kto bi priznal pokojni Simo Dubajić, kanede.

Naši fašisti so seveda hkrati pokazali, da zmorejo inovirati ter fašistično doktrino “vnaprediti”, pa so njihove fašistične metode in zlodela segle daleč onkraj ricinusovih tegob nesrečnih žrtev taljanskih črnosrajčnikov. Otok Goli je šala mala, Brabrin rov pa je pri teh rabitah nekšen vrh ledene gore.

Naš zverinski komunistični fašist je bil nad-fritzlovski in to davno preden je odtujena in očitno mestoma zelo temačna avstrijska družba (Še pomnite primer Kampuš), po WW2 povrgla svoje fritzlovstvo v drugič. Naši fritzlovski komunistični fašisti so nadkrilili Satana samega in se zavihteli svetlobna leta bolj daleč nad ricinus, pa so ljudi žive zazidavali v rudniške jaške. Za piko na i so jih pa razglasili za drugorazredno temo.

Kako fašističen je tak um, ki ljudem “organizira” tako mučno smrt, se bi dalo relativno dobro ilustrirati le, če predhodno za potrebe tega posta opredelimo enoto za merjenje stopnje fašizma oz. fašistoidnosti konkretnega storilca z rdečega planeta. Recimo da so mere fašistoidnost 1 Fritzl in njegova manjša podenota 1 ricinus (kar ustreza ulitju 1 litra ricinusa v trpeče grlo trpeče žrtve črnosrajčnika), ki je 1/1000 Fritzla.

(1) Barbarin rov bi potemtakam bil imel stopnjo fašistoidnosti 8,971 kiloFritzlov, oz. 8,971 MegaRicinusov.

(2) Sistematična diskriminacija “bogatih prešičev med delouci”, s ciljem preprečitve nastanka srednjega razreda svobodnjakov, s pomočjo davkoprispevkovnega reketiranja in fašistične mize socialne sramote, beri – sistematično zasužnjanje slovenskih državljanov v najbolj čisti fevdalistični maniri, bi bila imela vrednost 2,048951 MegaFritzlov oz. 2,048951 GigaRicinusov.

3) Poskus ropa stoletja v formi kobajagi pokojninske reforme, bi bil imel vrednost cca 0,2 GigaFritzla oz, 0,2 TeraRicinusa.

itd.

Osebno menim, da je čas, da eni izmed uglednih ameriških univerz na nivoju nacije plačamo pripravo obveznega tečaja za vse člane nacije na teme:

1) Kaj to je fašizem, kaj mimo ricinusa, ki je v zvezi s fašizmom pel nazadnje leta 1943, so značilnosti fašizma, kako se fašizem manifestira danes v USA, UK, SLO, D, A, RU, Kitajski itd.

2) Fašizem v Sloveniji v letu 2011, kako se manifestira, kdo so nosilci.

3) Mafijsko-plenilski vidik slovenskega fašizma.

4) Slovenski boljševiški state capture – fašizem moderne oblike, kako so slovenski komunisti-fašisti državo zajeli leta 1945 in jo kot talko zlorabljali za svoje fašistične orgije vse do danes.

5) Morfoligija slovenske utrditve fašizma skozi evolucijo iz državnokapitalističnega fašističnega modela pred in po prehodu iz faze Socializem I v fazo Socializem II. Podtema: Zakaj se bi slovenski Socializem I in II lahko mirno imenovala Komufašizem I in II.

6) Kako je slovenski komunistično-fašistični Satan, ki je zidal 9 rudniških pregrad, ukanil svet, ko ga je prepričal, da ga ni več. Potem pa v Dražgošah in na Osankarici vstal in naciji grozil “Da bo NjihoveSvoje tekovine komunistično-fašističnih klavcev branil sez orožjem, magari s trofejnimi thompsoni v rokah temačnih modelov sez triglafkami na glavi, pod poveljstvom Gojmirja Lešnjaka in tovarišice, pardon tovariša Godniča, ki se veseli praznjenja hude jame”. In tako 65 krat. Krat število vseh spomenikov Satanu. Pri vsakemu posebej! Vsako leto brez izjeme! Da bo nacija ja dovolj dobro ustrahovana! In razklana! Na ustrahovane na eni strani! In na ponosne NašeSvoje družinske ustrahovalce – fritzle.

7) Vloga Dražgoš, Osankarice in podobnih svetišč slovenskih fašistov-komunistov v utrjevanju zablode, da se fašisti dogajajo samo Italijanom in da je fašizem pakiran izključno v flašah po liter, razredčen v ricinusu.

8) Zakaj slovenski fašizem za razliko do nekdanjega Mussolinijevega ni gradil proge in ceste hitro, racionalno in za nizko ceno, pač pa ravno obratno preplačano in s krajo iz državne blagajne in zelo počasi. Fakin zalo počasi! S kratkim pregledom dinastije rdečih baronov iz zemonskega klana.

9) Zakaj je ena sama izmed 3000+ lastnosti fašizma zadostna da se neki družbi, državi, politiki, politični stranki, politiku, osebi pridruži/pripiše oznaka FAŠIST(ično) in FAŠIZEM. Vaje na temo sintagme: “Zakaj je vseeno ali smo mrtvi od enega samega zrna iz rafala strojnice, ali od 50 zrn.”

10) Zakaj je za progres slovenske družbe nujno, da vsak državljan Slovenije opravi obvezni tečaj iz “Poznavanja fašizma, z osnovami slovenske verzije fašizma marksizma lenjinizma tiotizma kučanizma kebrizma zoki-socakapital-veselo-primitivizma-anje,anje”, ter zatem opravi obvezen test.

Podtema: Zakaj je za uspešno detekcijo ter interpretacijo slovenskega fašizma in zaščito svobode naroda nujno, da se WW2 tudi v glavah slovenskih prokomunistov in njihovih ustrahovanih y bogamy ipak tudy zelo veliko prostovoljnih vazalov, nemudoma zaključi, če je treba, s ponovnim organiziranjem, magari simboličnega izkrcanja progresivnih antifašističnih sil v Normandiji.

Na naslednjih volitvah potemtakem ne bo šlo za to, kar sporoča Črt: “Ni problem civilizirani gospod Janša”, beri “Ne frikajte, ne bojte se, bodimo no resni, ne bodimo bukvalci, pustimo no agitprop demagogijo, Janša je v resnici brezzobi mehkokurčen benignež, Tak kot pokojni Ivek, nekšen Dobri iz Grosupla in nikakršen “princ teme” oz. diktator oz. fašist, bojte se kar pride za njim, ko ga kompartija, njeni vojščaki razporejeni po vsem perimetru družbe in zlasti El Comandante Semullicci in njegovi trenutno v ilegali pritajeni odredi za ulicotacanje na prvega snega dan sesujejo – takrat bo folk izbral fašista, [najbrž kakega od kompartije delegiranega mesijo Trdorokiča]“. No, čeprav ko pomislimo kdo so kandidati da nasledijo tako sesutega Janšo, gre enmau tudi zato, vseeno…

…gre predvsem zato, da spoznamo, da je to kar imamo danes de facto FAŠIZEM, na oblasti so de facto FAŠISTI. In to že 20@45. In fašistirajo danes nikoli tako umetelno in pocukrano kot kadarkoli prej.

Naslednje volitve bi morale biti about getting rid of fachism, prjatli moji in o tem kako preprečiti, da se po sesutju novega vladarja fšizem spet ne poglobi. Amen.

Fašizem se nam torej ne more akcidentno zgoditi zgolj če Janši spodleti, ampak ga že imamo. Ja, ko Janši spodleti, se utegne naš fašizem poglobiti in nam na jedilnike pritresti še kakšno dodatno izmed 3000 lastnosti fašizma. Ne ravno ricinus in barbarazazidavanje, tega nam novi diktatro ne more storiti preden nas izčlani iz NATO in EU, hehe, ma arsenal fašizma, kot smo se prepričali v 20@45, ni niti majhen niti neraznovrsten inti mu manjka iznajdljivosti v prikrivanju njega zloumja i malicioznosti in umzanih spodnjic. Ko smo pri umazanih in smrdečih spodnjicah, napovedujem ponoven vzpon denunciranja, majkemugaspalim direkt med spletne oke.

LP shaman

. . .

Da je Slovenija od izvolitve Kučana za predsednika države leta 1992 fašitična država, je popolnoma jasno, in to, ne glede na parameter opazovanja. Z izvolitvijo Kučana za predsednika so namreč padle v vodo še zadnje možnosti, da se v Sloveniji uvede normalna enkonomija, namesto Mussolinijeve.

Enkrat sem že opozoril, pa mislim, da je treba vedno znova, da so to, kar je v Sloveniji v ekonomijo uvedel Kučan, Američani pod končani WWII, na neurberškem procesu izrecno želeli preprečiti in so tudi preprečili. Preprečiti namreč, da Hitlerjev nacionalsocialistični ekonomski sistem preživi njegovo nacionalsocialistično politiko. Zato so zavezniki v takratni Nemčiji ine Evropi določili čisto druge pogoje ekonomskega delovanja, kot so veljali pred WWII. Kučan pa je po osamosvojitvi takoj pričel z uvajanjem elementov fašistične in nacionalsocialstične ekonomije. Pri tem je Kučan šel dlje od Hitlerja in Mussolinija, saj je na osnovi zaprte ekonomije, iz slovenskega gopodarstva, s pomočjo komunajzerske korupcije in kriminala, naredil psevdoekonomski kripl, ki v svetu nima para. Še Severna Koreja je pred nami.

Jaz trdim, da je datum uveljavitve Slovenije kot fašistične države 27. april 1941. Takrat se je zgodilo to, da namesto, da bi narod komunajzerski gnoj popolnoma iztrebil (za kar bi Nemci prišli prav), mu je popustil do te mere, da je ta gnoj pričel ditirati narodu. Očitno je bil problem kralja Aleksandra in regenta Pavla ta, da sta bila prevelika demokrata. Kako naj si sicer razlagmo, da tak je recimo tak gnoj kot je bil Josip Broz, bral levite sodišču.

Vse nadaljne gibanje v Jugoslaviji in kasneje v Sloveniji ni nikoli šlo izven fašističnega okvirja. Tudi v času Janše, ne. Janša je sicer imel možnost prekiniti z nacionalsocialistično ekonomijo, vendar pa bi v ta namen moral sprejeti EDS, česar pa ni hotel, saj bi to tudi v političnem smislu zanj pomenilo slovo od fašizma. Ergo, fašist je tudi Janša. Natančno tak kot Kučan ali Semolič.

Strinjam se s tvojo tritvijo, da so tukaj kao izobraženi ljudje tako zabiti, da fašizma ne prepoznajo. Taka je pač komunajzersko-klerikalna šola. Vendar ni izobrazba tista, ki je ključna. Ključen je privatni interes namesto skupnoskledarskega. Dokler tega ne bo, moderne ekonomije ni mogoče pričeti graditi. In do takrat bomo, ne glede na stranke, živeli s fašizmom.

Enfrice.

  • Share/Bookmark

Komentiraj



Vi ste prijavljeni objavi komentar.