PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Otroci

Objavil pavel, dne 30.06.2011

Najstarejši je danes pomeril 20 colsko kolo, a se ni znal peljati z njim kljub mojemu trudu. Problem je, ker ne zmore doseči tal z nogami, pa ravnotežje ima slabo. S poganjalcem se noče voziti. Težaven karakter je, vsako uro ena histerija in jokanje, trmoglavost. Težko ga je karkoli učiti, ker s težavo uboga. Joka riči 5x več kotajmanjši, dojenček. Zaradi pretirane ljubosumnosti in pretepanja srednjega bratca, zaradi histerije in zaradi iskanja pozornosti na negativen način, gremo k otroškemu psihologu reševati situacijo.

Srednji otrok je po parih vožnjah obvladal 20 colsko kolo in to s tremi leti. Ravnotežje ima odlično, saj se že nekaj časa vozi s poganjalcem. Pri drugi vožnji cca 30m, sem ga že spustil za par sekund in ga zgolj občasno za roko prijel, za vsak slučaj, ne da bi m u dajal ravnotežje ali oporo. Včasih čez dan ga damo spat brez plenice, parkrat je bil že ponoči suh. Iz vrtca prinaša dolge pesmice, ki jih venomer s posluhom poje doma. ” Oči, a ne da sva midva prijatelja?!”

Najmlajši že 3 mesece hodi. Sedaj cele noči spi. Veliko pa govori besede: ptiček, ata, mama, oči, ringa raja, muca, kuža.

  • Share/Bookmark

2 odgovorov v “Otroci”

  1. kozmonavt pravi:

    A zna reči tudi “enotna davčna stopnja” in s prstom kazati na komunajzarje? Bucibucibuc

  2. pavel pravi:

    Ne še. To ne zna. Kot ne zna 95% populacije v Sloveniji, ki ji komunajzerji že 70 let vsiljujejo RDEČE-FAŠISTIČNI aparthaid. Pa ne vem zakaj je to tako težko, niti ne vem kdo bo to prej znal reči in pokazati in razumeti, ali moj otrok ali Butalci

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.