PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Huda jama, 2 leti po odkritju množičnega zločina

Objavil pavel, dne 6.03.2011

Resnica počasi prihaja na plan, kljub agresivnim poskusom prikrivanja, skrivanja in terorja nad svobomislečimi. . Pred leti sem enkrat šel na prireditev v Kočevski Rog, iz firbca ( ker nimam nikogar znanih, ki bi bili  likvidiranih). Seveda nisem šel tja kot frajer, temveč s spoštljivostjio, saj so ob meni hodili sorodniki, ki jim je zločinski sistem po vojni ali med vojno pobil očete, mame, sorodnike. Ko sem skrivaj opazoval te obraze, sem doživljal ogromno pasivne (nemaščevalne, nesovražne) bolečine, nedoumljivosti, da je kaj takega bilo možno in da ša kar traja ta pakt zločincev, ogroženih steklih psov. . Občutek je bil grozljiv. Normalnega človeka se vsak zločin dotakne, kaj šele množičen in kaj šele tako dolgoročno SPLANIRAN in iz Centrale hierarhično izpeljan. Take zločine lahko delajo samo ljudje BREZ VESTI ( sociopati) in take zločine lahko opravičujejo in relativizirajo samo SOCIOPATI ( po stari klasifikaciji motenj osebnosti so se imenovali psihopati). . Vse te hude jame so bile že v vrednotah boljševizma, v akcijski izpeljavi. To niso kar eden od vojaških bojev ali neko strastno maščevanje posameznika v ekscesu. To so množični zločini ZLOČINSKEGA SISTEMA, ZLOČINCEV in kolaborantov ZLOČINCEV ( ki ves čas opravičujejo idejo komunizma in socializma in vso to zločinsko organizacijo in tako držijo štango morilcem). . Ne pozabimo, da je bila WW2 v bistvu začetek socialistične revolucije v Evropi. Dva velika džravna socialistična stroja sta skupaj napadla Poljsko 1. spetembra leta 1939. Vmes sta se skregala, ker je eden bolj temeljil na naicionalni osnovi ( nacionalizem, fašizem) drugi pa na internacionalni osnovi ( komunizem). . razmišljanje na prispevek v Časniku

 • Share/Bookmark

3 odgovorov v “Huda jama, 2 leti po odkritju množičnega zločina”

 1. nevenka nevenka pravi:

  Nisi šel k zdravniku?

  Pa ves čas riješ po isti jami in se ponavljaš. V tem ni rešitve. Ti povem, da ne.

 2. Alter pravi:

  Nevenko boli resnica.

  Komunajzerjem in njihovim podpornikom bi morali vsak dan kazati slike in fotografije Hude jame, dokler ne bi dojeli, kakšno zlo je komunizem.

 3. pavel pravi:

  Nevenka, ni bolestnost to, da je človek zmožen začutiti bolečino in da veliko trpi zaradi občutljivosti. Bolestnost je kruta ciničnost in nezmožnost občutka krivde, brezvestnost.

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.