PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Polovičarski izstop Švagana iz LDS

Objavil pavel, dne 12.05.2010

Pa ravno sedaj je ugotovil, da “je LDS zgolj stranka KAPITALA”, ko je LDS bankrotirala. Ej, Matjaž: prej je bila LDS 20 let stranka kapitala ( namig: rdeči fevdalci, ki so plenili družbeno lastnino čez noč), sedaj je samo stranka enega tajkuna, ki vam je že prej “svetoval”.

Natančno tak. Pa še z Enfricejem se strinjam. S tem da bi jaz, po svoji standardni navadi, he,he, besedo luzerji okrasil še z nekaj pridevniki, začenši z oportunistični, parazitski ipd.

Sicer pa, težave z dižestiranjem potez te kamarilje imajo lahko samo tisti, ki so agitpropu nasedli na najvišji ravni. Namreč, vse te kao-stranke, slovenskega kao-pluralnega prostora so v resnici, po svoji vsebini, doktrini in predvsme taglavnim – politični praksi, a bogami tudi po izvoru, samo in zgolj frakcije, ajde, morda je kakšna satelit, ali recimo depandansa ZKS oz. KPS.

Odtod tudi skupne lastnosti: Vsi so za državni kapitalizem v najnovejši doktrinarni inkaranciji oplemeniten z NjihovimiSvojimi moguli oz. kot plebs preprosto rad reče “tajkuni”, za brezmejno skupnoskledo iz katere oni srebajo nektarčka, vsi žlobudrajo isto, preizkušeno in na Slovencih dokazano delujočo agitprop mudologijo o socali in veselju do socialnega kapitala.

Vsi so priključitev na skupnoskledo omogočili še sorodnikom, frendom (raznoraznim pogačarjem, hildicam, černigojem, čistokisičnim vitezom, desetinam tisočev NjihovihSvojih sine-kurcef, sinčkov in hčera članov raznoraznih NjihovihSvojih F21 in Yes falang, ter LSD in nevemšečesa Zares drugačnega, itd. he,he).

Ivo Andrić je že davno vso takšno sodrgo klasificiral z eno samo besedo, z narodno besedo, s čimer je opredelil kaj so oni. Pazljiv bralec nemudoma razbere tudi zakaj so to kar so. Veliki pisec bralca opomne, da je v ozadju vsega vedno ena in ista, kot človeštvo stara mesena šibkost človekova, požrešnost in hlastanje po materijalu, ki naj kompenzira lenobo in lotuseatherstvo đabalebarošev. Ivo pravi: Oni so “organizovani”, …kako odakle mu imanje, pa on ti je bolan “organizovan”, Njega je “učlanilo/organizovalo”, he,he.

Skratka, jaz z vsem tem hepeningom nimam niti malo težav. Najprej je “novo” stranko naredil Dimovski, zdaj se ta pizdek kao neki osamosvaja, pa nekoč je Mehkolasnij “izstopil iz politike”, pa mu je sledil Igor Grigorijevič Siljnij, pa še pred vsemi njimi je Murglo Murgloidovič “sestopil” z oblasti, pa kao-demosovska kao-aktivistka je oblast vrnila nazaj komunistom, ker oni pač znajo vladati ona pa se je kao-želela izogniti naraščanju kao-revanšizma, in so oni sprejeli, čeprav neradi, ker so ravnokar sestopili in tak dalje, da ne naštevam vsa pačenja te kamarilje.

Ko začne veliki solatar o tem, da “država mora da financira štadion, bre”, alpa Idriz Semuljići o tem, da davko-paradavčni aparthaid mora ostati v zakonih Đamahirije zaradi kohezovanja, prisilnega solidarisanja brez meja in boja proti razslojevanju bogatih od revnih delouskih prešičef, kebristi o ljubezni do človekof prot kapitalu, Murglo Iljič Uljanov Murgloidovič o “nujnosti ohranjanja vrednot(tekovin) in socialnega karakterja naše družbe, ki je seveda izrasla na junaškem boju NjegovihSvojih na koti Barbarin Rov”, zamahnem jaz z roko in rečem:

Skrajšaj malo maestro, skrajšaj, ne seri mi o tvoji “sociali”, že štekam, ti bi s pomočjo organof in orožnikof zasegel ustvarjalcem dobrin in to tak da zarežeš v meso maksimalno do kosti, zato da bi SvojiTvoji rentarski zalegi omogočil đabalebarenje. Z garjavim, piškavim, nategunskim 1% proračunskih penezof, ki jih kao-razdeliš za kao-socialo bi pa folku mazal oči.

Skratka jaz vem da polit-pluralizma v Sloveniji ni, da so vse stranke v parlamentu za skupnoskledo in to je esenca celotne igre, vsak iz svojega morda rahlo drugače retorično oblikovanega interesa, ma nihče od njih ni za skupnoskledo manj kot je bil Kidrič, Tito, Kardelj, Berija, Staljin, Ranković, Mussolini, Hitler…

Vsi oni potrebujejo bogato in prepolno etato-skupnoskledo, ki jo seveda kot oblastniki upravljajo oni, kot posvečenci-zunanji izvajalci (pablik prajvat partneršip, bre, he,he) pa čistijo NjihoviSvoji, ki so, o ti koincidenca nemarna, člani istih komunajzer in kriptokomunajzer bratstev.

Nimam težav zato, ker vem, da so vse to ena in ista ne-leva, ne-desna, pač pa klepto-rentarska zmeneta, ki povsem lepo simbiotično kohabitirajo in plebsu sesajo kri že 20 let na 45 let padlage.

V Sloveniji ne živimo v enakem političnem vesolju kot recimo Nemci, ali Švicarji. Njihovo politično vesolje pozna levo in desno, gori-avantgardno in doli-konzervativno, naprej moderno in nazaj nazadnjaško in normalno-sredinsko, umerjeno, jedrno, svobodi in prostemu trgu in politiki enakih priložnosti zavezano, torej liberalno.

Pri nas imamo pač nekšno popačeno politično vesolje, ki je sicer povsem prazno, en sam vakum razen ene same točke, ki je nekšen ultimativni, v superkompaktno enoumno točko zbiti singularitet, nekšen pandan črni luknji – rdeča luknja na skrajnem ekstremu našega vesolja okrog katerega za povrhu vlada večni rdeči somrak, pa je točka toliko bolj težko zaznavna za ljudi z občajno dobrim “vidom”, he,he.

Točka, ki ji seveda, spričo njene enoumne točkovne zbitosti ni možno pridruževati pridevnikov levo-desno. Tej točki se reče točka totalnega klepto-rentarstva. In vsi naši politiki in polit-kao-stranke, ki so v resnici zgolj frakcije KPS na svobodi, habitirajo v tej točki ultimativnega rentarskega enoumja.

Razlika med recimo Lenjinom, Staljinom, Berijo, Musolinijem, Titom, Kardeljem, Kidričem; Rankovičem; tovarišico Konkubinskojo, Boratom, Glanzkopfom in tem predmetnim zasavskim pizdekom je…eee…kako da kažem…seveda – zgolj temperaturna.

vir Shaman na Forumu Financ

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.