PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

“Levičarski” liderji v Sloveniji so patetični, pubertetniški razvajenčki

Objavil pavel, dne 5.05.2010

NAROD SI BO PISAL SODBO SAM

Take voditelje kot družba izvoli, take si družba zaradi svoje omejenosti zasluži.

Če so izvoljeni voditelji razvajenčki, pomeni da je večina volilcev razvajenčkov. Če so voditelji tumpasti birokratki, pomeni, da je večina volilcev glupih birokratov. Če je izvoljen voditelj neodgovoren in nepošten, potem sklepam, da je večina volilcev neodgovornih, nepoštenih. Skratka, dovolj je vsaj malo logike, da vidiš ustroj delovanja demokracije v Sloveniji.

.

DEFINICIJA RAZVAJENCA

RAZVAJENEC je človek nezmožen potrpeti trenutka frustracija, človek, ki išče samo užitek in beži pred neugodjem. Najlažje si je predstavljati človeka kot 10 -letnega otroka, ki mu starši niso nikoli postavljali mej, nikoli rekli NE, ga nikoli niso frustrirali oz. zatrli njegovih želja ali pa celo spodbujali, da se je za uresničitev vsake svoje želje moral trdo boriti sam, DELATI. Človek, ki nima delovnih navad, odgovornosti, samostojnosti. Ne zna DELATI. Zato nima DELOVNIH REZULTATOV. Iz tega sledi, da se preživlja edino z zajedanjem bližnjih, z lažmi, s prevarami, z manipulacijami ( IGRANJE ŽRTVE), s krajami, s korupcijo, s podmiznim “podjetništvom”, z aferami. Ima pa polno odvisnosti, veliko sanjari, živi od droge in iluzij, utopij. Je nestrpen, agresiven, vse ugodnosti in “pravice” hoče takoj dobiti, hkrati pa se izvrstno izmotava dolžnostim, odgovornostim, popravi slabih dejanj in obnašanj. Kako bo le nekaj v svojem obnašanju ali delovanju popravil, če pa niti ne zmore NITI SEBI priznati, da je kaj narobe naredil?

.

RAZVAJENČEK V ODNOSIH:

Razvajenček v ODNOSIH  je lažniv in impotenten za kakršnikoli odnos. Morda je še najboljši na začetku ljubimskega odnosa, dokler traja iluzija zaljubljenosti, fantazma. Par ur ali par dni. Tako kot ni zmožen partnerskega odnosa, družine, očetovskega ali materinskega odnosa, niti sodelavskega ali hierarhičnega (šef, mentor) odnosa  – tudi ni zmožen podjetniškega odnosa oz. zavezanosti pogodbi, dogovoru. Ni zmožen sočutja, solidarnosti, žrtvovanja za drugega, ker je narcisoiden in egocentričen. Ker sledil le zadovoljevanju svojih TRENUTNIH potreb, je zelo plitka duševna osebnost, da sploh ne govorimo o plitvini duhovnega v tej osebnosti. Globoko luknjo duhovne plitvine inflatorno polni s praznoverjem, vraževerjem, utopijami, iluzijami in s fanatizmom.

“Danes levico utelešajo patetične figure skreganih, ljubosumnih, arogantnih, razvajenih, samoljubnih in samopašnih pubertetnikov, ki se v otroštvu niso naučili pogovarjati, deliti, potrpeti, ubogati, spoštovati hišni red in govoriti resnico. Ata Kučan pa nič, saj je očitno zamudil priložnost za njihovo vzgojo v zgodnjem otroštvu. Začeti z vzgojo v puberteti je pač prepozno.”

Razmišljanje na prispevek D. Freliha v spletnem ČASNIKU, posebej na zadnji citirani odstavek, vir CASNIK.SI

Za razliko od Freliha jaz teh ljudi nimam za levičarje, temveč za socialistične parazite, ki z veliko manipulacijo varajo delovne ljudi, v resnici pa jih na vse možne legalne ( veliki davki) in nelegalne ( korupcija, “svetovalne pogodbe”, izčrpavanje firm, prihvatizacija, interesne -mafijske skupine) načine ZAJEDAJO, PARAZITIRAJO.

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.