PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

VSADEK V GLAVI

Objavil pavel, dne 8.04.2010

Podpredsednik LDS Slavko Ziherl … : ” … da je Janša možganski vsadek v glavi Brezigarjeve, si lahko predstavljamo marsikaj.”

1. ne poznam dovolj dobro BB, da bi lahko trdil, da je ne-osebnost, nekompetentna in lutka v rokah JJ oz. daljinsko voden robot JJ. Prav tako mislim, da je BB kompetentna pravnica in dolgoletna tožilka, medtem ko JJ nima o tej stroki blage veze. Če se Barbara Brezigar ima za normalno, samostojno in odgovorno osebnost + kompetentno pravnico in tožilko, potem pričakujem, da bo Ziherla takoj tožila. V normalni državi bi bili odškodninski zneski v € miljonski. Očitno se Ziherl zaveda, da je naše sodstvo slabo in pod političnim nadzorom (LDS) oz. da zaradi njega živimo v NEPRAVNI državi, kjer si lahko razni dr. Mengeleji lahko javno privoščijo izvajanje JAVNIH destruktivnih operacij na žrtvah, ki jih doktorji ZLA ( ravno danes sem v Delu prebral, da so bili zdravniki v relativnem deležu največji podporniki nacional -SOCIALIZMA Hitlerja in da se jih je največ včlanjalo v njegovo delavsko stranko ) prezirajo, sovražijo in nad njimi zato lahko izvajajo sovražni govor in sovražne operacije.

2. BB je bila predsedniški kandidat, ni pa bila članica SDS, kaj šele podpredsednica stranke, kot je bila prejšnja glavna državna tožilka Cerarjeva iz LDS, kar skuša ravno LDS očitati BB kot eno najhujših ovir za ostanek na položaju državne tožilke. To samo kaže kako hinavsko in podlo je MORALIZIRANJE današnje oblastne INKVIZICIJE.

3.  To je žaljiva, nestrpna, osebno diskreditirajoča izjava podpredsednika stranke, ki večino političnega programa stavi predvsem na zmerjanje opozicije v stilu ” desnica =  nestrpnost” in “desnica =sovražni govor”. Ampak ravno to je sovražni govor, haloooo!

4. Ziherl je zdravnik in psihiater, ter tako zavezan etičnemu zdraviškemu, psihoterapevtskemu kodeksu, ki ga je že večkrat javno in GROBO kršil, ker širi v medijih diletantske psihiatrične diagnoze o političnih nasprotnikih, strokovnih državnih uslužbencih ali kolegih iz stranke. Če ga že Zdravniška zbornica ne zmore kaznovati, zakaj ga potem združenje psihiatrov in združenje psihoterapevtov ne more izključiti iz organizacije oz. mu vzeti licenco. Kaj pa tuje zdravniške, psihiatrične in psihoterapevtske organizacije, katerih član je?

5.Če bi za koga lahko v tej državi rekli, da ima od koga vsadek v glavi, bi to lahko rekli pretežno za komuniste in socialiste, ki ne zmorejo razmišljati, ker tako močmo verujejo v socialistične utopije oz. v nasilni način uresničevanja raja na Zemlji. Skratka sem lahko štejemo: fašiste, naciste in komuniste. Ter po novem še talibane in Alkaido. Kajti v pomoč jim niso ne številni razumni in dokazujoči argumenti, ne številna dejstva. Ker enostavno ideologija zmrači razum, razlikovanje in svobodno presojo. Da o delovanju teh oseb sploh ne govorimo.

Kaj se dogaja s Slovenijo, da ljudje z vsadkom v glavi le tega BREZ VESTNO očitajo tistim, ki so si ga po dolgih letih muk ( šikaniranj, zločinov, laži, življenja v bedi, blatenj, mobbinga…) uspeli iz glave odstraniti?

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.