PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

6 fašistov na enega pijanca

Objavil pavel, dne 8.04.2010

Takega člana v slovenskih medijih ne boste našli. Ne naslova in ne vsebine. Kajti kar sedaj berem o tem kriminalnem dogodku v športnih krogih, je videti, da se sicer pojavi beseda NEDOPUSTNO, a potem se novinar cel članek ukvarja z reltiviziranjem fizičnega napada. V stilu Američana sta kriva. Saj si zasluži, kaj pa je pijanec.

Dejstva so še vedno nejasna. 6 hokejistov rdečih Jesenic zanika, da so pretepali. Po drugi strani sem danes govoril s pričo pretepa, ki je izjavila da je bilo prič več in da so policajem spregovorile z istim videnjem dejstev.

Kaj me je zmotilo?

Da se je 6 luzerjev spravilo na enega! To je tipično fašistično. Revčki, luzerji in prostaki čakajo, da se jih več zbere, potem pa družno užgimo po drugače mislečem, po SOVRAŽNIKU. Ajde, za slovenske razmere je to RDEČE-FAŠISTIČNO.

Druga stvar, ki me je zmotila je ta, da ne najdem pravega razloga, zakaj so to naredili. Kaj je morali biti tako hudega, da se fizično spraviš na nekoga in ga potolčeš skoraj do smrti? Je trenerja kdo izmed politkomisarjev označil za zlobnega republikanca, desničarja ali celo največjo pošast v Sloveniji: klerofašista? Pa so dobili podedovani zločinsko-morilski refleks in so človeka hoteli ubiti?

GM Acronija in šef kluba je jasno zatrdil, da sta oba športnika svoje naloge opravila dobro. Kaj sta delala v prostem času jih ne briga. To je profesionalno. Baje so že iz časa Olimpije vedeli, da imata ta dva “američana” v prostem času težave z alkholom, toda verjetno sta bila ravno zaradi tega na prostem trgu dosti cenejša od ostalih igralcev, da se ju je obubožani hokejski klub lahko sploh privoščil. Je bilo v igri ljubosumje in strah pred konkurenco, ki ga naši mediji in vplivneži ves čas med ovce sejejo da lahko zagovarjajo PROVINCIALNI nacionalni interes? Ali je krivo sovraštvo do Američanov, ki ga širijo boljševiški in pravoverni FDVjevci, ki ne morejo verjeti, da so Američani tako desno usmerjeni in da ne podpirajo več večinsko Obame oz. da volijo celo Busha?

Zgodbe zavijajo tudi k prometni nesreči zaradi pijače, k prošnji, da ju pelje z avtom domov, pa tudi k nedostojnemu vedenju v nočnih klubih. To me pa spet preseneča, saj so mediji začeli v pomanjkanju resničnega vzroka isakti že moralistične banalnosti v opravičilo “Naših”. Kot bi bral kakšno Družino, kjer bi prej pričakoval moraliziranje:” športnik, ki se ga v prostem času napije in se nedostojno obnaša, ne sme biti sprejet v klub!”.

Res sem presenečen, ker ni tako jasne obsdobe fizičnega napada, kaj šele fašističnega napada 6 na 1. Sploh v sorazmerju z govorancami o sovražnem govoru, ki je non stop na tapeti, pa naj si bo s strani pozerskega dramskega igralca Jeličniča ali primitivnega Albanca Srečka Prijatelja. Ko pa je poslanec LDS Jelko Kacin s časopisom v parlamentu tolkel Hvalico – takrat so naši protisovražni in proti nasilni mediji odprli en teden trajajoča gonjo po poslancu Kacina, dokler se ni odpovedal poslanskemu mestu…he he. Hecam se, tega v Sloveniji ni. Razen, če bi Hvalica tolkel po Kacinu, bi se zgornji scenarij zgodil. Tako pa so mediji ves čas fantazirali RELATIVIZME na dolgo in široko, “kako je Hvalica bil po svoje kriv, ker je sprovociral Kacina…”

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.