PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Komunisti in socialisti USTANOVITE že enkrat en svoj KIBUC, pa se tam pojdite svoje blodnje

Objavil pavel, dne 31.03.2010

To gospodarstvo, ta država, ta dežela, ta nacija so totalno v kurcu. Mora biti, da so obdobja velikih kriz, kot neke vrste lakmus, ki takšne devijacije neusmiljeno in neizogibno pobarvajo v iritirajoče kričeče barve, da nenadoma še bolj vulgarno izstopajo, da jih opazi čisto vsak, celo najbolj nesenzibilni.

Vse je v kurcu zato, ker tej državi in tej naciji rulajo povsem inkompetentne, inkapacitivne, insuficijentne kreature, ki so sledom dolgotrajnega (20@45-padlage) neprekinjenega delovanja sredobežnih sil negativne selekcije, vse, kar je imelo strokovno težo, veščinsko težo, sposobnostno težo, srčnokulturno težo, moralnovertikalno težo, intelektualno težo, viteško težo, vse kar je sploh imelo kakšno težo, zalučalo daleč stran od epicentrov odločanja, upravljanja, krmiljenja, šofiranja, …trasiranja oz. priprave zakonov in podobno.

Vse je v kurcu, ker se tej naciji maščujejo po perimetru na bogato razpostavljeni faliranci, plonkarji, plehkeži, pol-vedeži, nedojebanci, filozofski nedonošenčki, moralnohorizontalneži, ultimativni posiljevalci logike in še bolj ultimativno ekstremni proliferatorji miskoncepcij in vulgarnih miskoncpetualnih praks, v kateri nihče od teh sirot ne zmore sestaviti niti treh smislenih stavkov, vsi kot po pravilu si pomagajo z nekakšno realsoc larpurlartistično latovščino oz. plehkim frazerstvom z najnižje možne ravni retorične veščine tipa: “…to so te zgodbe, …potem bi pa bila ta zgodba, …pa si/sem zmagal,…kohezija in nerazslojenost, …polpretekla zgodovina, mater ji oksimoronsko falirano.ipd.

Faliranci in plonkarji, katerih forma mentis, modus viveni in modus operandi, a ne samo to, celo njih celotna mentalno-moralna podstat je filozofski domet ključavničarstva njihovega idola Josipa Broza Tita.

Ki mu oni v zahvalo zato, ker jim je razgalil in v intelektualno zibelko položil, oz. v uporabo oddal svojo raskoljnikovsko primitivno hostno-teroristično destruktivno retoriko in moskovsko-enkavedejsko brezbožno morilskost, gradijo spomenike in po njemu poimenujejo bulevarje, avenije, ulice in gase.

Mora biti, da temu botruje brutalnost velike ekonomske depresije, a morda se sam zgolj naglo staram in medtem ko moje fizične čute po volji vesolja pač čaka neizogibno pešanje, duhovno postajam čedalje bolj senzibilen, al ka, ne vem, nisem dovolj pameten, ampak vsakič, ko spregovori nov aparatčik, birokratek, kolešček-praetorijanček Komunistične Đamahirije Slovenistan, doživim nov emotivno-umski pretres spričo šoka in nejevere, da je vse to tak jebeno zavoženo.

Birokratska komunajzarska sirota, tovarišica Kamnarjeva, povsem očitno nima pojma o ničemer, a nam je vseeno uspela razodeti vso razkošnost svojega kumrovškega talenta za prebiranje i tolmačenje komunajzer-radioerevanskih agitprop sporočil.

V formi šank-filozofskega amaterizma nam tovarišica afežejevka sporoča, da rabimo Esdeka in ponovno uvedbo čistega socializma inkarnacije prve.

Kajti po njenem je odsotnost efikasne pravne države oz. popolna odsotnost pravne varnosti lastna, [v KĐS osovraženemu, he,he], “tržnemu gospodarstvu”, za razliko do socializma in socialističnega kolhoz-sovhoz gospodarjenja, ki je topogledno bil dika, slika, prilika in ponos, ena sama epsko gromozanska personifikacija pravne države in pravne varnosti.

Poslovna nemorala in neplačevanje pa, da sta lastna kapitalističnim odnosom, zlasti tržnemu gospodarstvu, katerim se ona, tovarišica Kamnarjeva, eto, bojda ni še privadila.

Niti malo ne dvomim, da tovarišica Kamnarjeva verjame tudi, da se od trdega kurca dobi raka na maternici, od rednega orgazma, kakopak, živčna bolezen in prav tako niti malo ne dvomim, da jo je njen sotrpin doma prepričal, da dolžina, oz. v konkretnem primeru očitno kratkost penisa na kakovost seksa vpliva toliko kot dolžina uporabljene paprike na kakovost ajvarja.

In Who The Fuck je tota afežejefka Kamnarjeva, da bi nas zanimali njena inkompetenca, insuficijenca, inkapacitivnost in zmedenost?

Če bi nam časopis postregel s prikupno zmedenostjo kake komsomolke, bi človek to nekak prenesel, gaganje afežejevk, ki jih muči nostalgija po esdeka in vobča malinkolija ob misli na davno pretečene čase socialistične mladosti tovarišice Kamnarjeve, ko sta skupaj z Vido Ćadonć Špelć posedale po kolenih komunističnih diktatorjev in v Beogradu na 25. maja krilile z ročicami ob prihodu štafete.

P.S.

Tovarišica Kamnarjeva se naj pridruži miheljakom, marcel-štefančičem, kebrom, mramorjem, kučanom, ipd. in si pod nujno omisli kako mesto v kibucu. Predlagam bodisi, da jim od Hrvaške kupimo otok Goli, bodisi, da jim v kočevski regiji država kar podari prostor za kibuc.

Ko bodo enkrat imeli svoj kibuc, si naj tam uvedejo Esdeka, socializem esencialno puristično čiste forme, podobne tisti iz časov socializma inkarancije prve, dogovorno ekonomijo, kot nasprotje prostotržnosti in vobče vse, ker si želijo. Samo, da nam nehajo v medijih smetiti s svojimi nebulozami.

P.P.S.

Sicer se pa glede plačilne nedisciline zadeve lahko uredijo zelo hitro. Ta predlog sem tu na forumu prvič podal že davnega leta 2006.

Za vsak dan zamujenega plačila, pri čemer ni važno ali gre za 1 EUR ali 1 milijon EUR, se gospodarski družbi poviša davčna stopnja za 1% in tako vse do nivoja 100%.

Sredstva/penali zaseženi na tak način se vplačajo neposredno v poseben sklad. Od tam pa v koristne namene raznorazne.

(Takrat leta 2006 sem omenil tudi avstrijsko šolo sklada za zavarovanje za primer brezposelnosti in sem seveda bil napaden od dežurnih gardijanov lika in dela večnega praetorijanskega režima, beri pljuvačev na zadatku. Včeraj se je pa tovariš iz komunajzarske vlade naciji v javnem mediju izpovedal, da bi bilo nujno vpeljati tak mehanizem, he,he. 65 let so potrebovali! In grem staviti, da ga bodo napačno implementirali in s čim kontaminirali. Recimo z nečim kar sliši na ime progresija, uravnilovka, kao antirazslojevanje, he,he )

Glede na kakovost hrbteničnega mišičevja slovenskih “meneđerjev” in rdečekhmerskih lastnikov “bizinesmenof”, sem s katerimkoli rezidentom planeta Zemlja pripravljen staviti milijon dolarof, da bi ob uvedbi take postave, vse te domnevno grozno nevarne predatorsko-požrešne hijenizirane beštije, čeznočno pokazale, da se izza njihovih slinastih smrdečih gobcev skrivajo pohlevnizirana submisivna ščeneta, ki bi plačevali tako pridno, da bi še zobna miška v primerjavi žnjimi izgledala nevarno kot Wesley Snipes v Blade.

Ghandi pa viđilante par excellence.

P.P.P.S. Eskimi bi rekli: Nit se ženu dojebava, nit se čašu doliva, nit so naši “rdečekhmerski meneđeri” prostotržni kapitalisti, nit je to kar imamo vobče prostotržnost, niti vse skupaj ima vobče kaj veze s kapitalizmom, liberalizmom in prostotržnostjo.

Ima pa veze z gnjidami, kleptomanijo, lopovlukom, požrešnostjo, nategunstvom in zlaganostjo tako silno razsežno, da je Potemkin za tote naše pizdeke ena obična amaterčina.

LP VeSekdo

  • Share/Bookmark

En odgovor v “Komunisti in socialisti USTANOVITE že enkrat en svoj KIBUC, pa se tam pojdite svoje blodnje”

  1. veston pravi:

    Se strinjam, da je država f quurcu. To mafijo je treba spravit z oblasti.

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.