PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Prvi ukrep za izhod krize je zakon o izplačevanju BRUTO BRUTO plače delavcem

Objavil pavel, dne 26.03.2010

[pavel1] Ja, ok, se strinjam. Zanima pa me, kako bomo to rešili – predlogi torej...

Moje predloge že dolgo poznaš, ti in drugi, pa se vseeno eni (Ti seveda ne, he,he!) delajo mono, češ vsi nek pišete, dajte predloge. Evo. Spet!:

Od danes do volitev se na vseh televizijah, v formi “primernih plebs-učečih vsebin”, hi,hi, vrti eno samo sporočilo: “Narodi in narodnosti Republike Slovenije, dragi policisti in drugi “organi v sestavi”, gospod Janez Slehernik, na naslednjih volitvah preprosto preskočite komuniste in ves prokomunistični poklicno-levičarski zajedalsko lothuseaterski gnoj, vred s klerikalnimi poklicnimi levičarji uravnilovskega tipa”.

Da pa ne bi kdo, sirota uboga, kao ne vedel kdo so to, se takoj za tem sporočilom spusti še tega: “To pomeni, da nikogar, ki je zdaj v parlamentu ali vladi, ali je sploh kdaj bil v parlamentu ali vladi, ne kaže voliti”.

In da slučajno ne bi kak komunistični gnoj po nemarnem ostal v igri, se nacijo izobrazi, še na tak način: “Kdorkoli je kadarkoli bil kontaminiran s kompartijo ali poklicnim levičarstvom navadnega kranjskega efdeve tipa, mu na volitvah pokažite sredinca in to čimbolj iztegnjenega, pri tem pa še morate zelo grdo gledati”, he,he.

Posebna opomba: Če poslanec Jerovšek in polit-mrtvec Pucko Mu Materino, slučajno ne bosta zajeta po že naštetih kriterijih, jih eksplicite preskočite: Such motherfuckers are fakin’ embarassment for democracy and common IQ of this nation. Amen!

Seveda je treba ves čas vrteti še vse razpoložljive filme in ves revolucionarni haiku o junaštvih kompartije po koncu vojne, ter o njihovih pufarsko-idiotsko-butalskih “uspehih” na gospodarskem planu med letom 1945 in 2010, he,he.

In seveda o “uspehih” klepto kamarilje vseh provinijenc, a pretežno seveda, žalibog, skladno pač de facto hepeningu, komunistične provinijence, od leta 1992 dalje. S primerjavo naših cen avtocest in drugje po svetu he,he. Da folk vidi kako se pri nas krade na veliko. In kdo krade! Kdo krade plebsu!

To bo dovolj, a jaz bi vseeno plebsu prihodujočemu izključno iz dela, ustvarjalcem dobrin torej, vsak dan v vseh medijih pokazal še kakšne davke plačuje ter kakšne procente plačujejo drugi tipi davkoplačevalcev v taistem sistemu.

In bi jim izplačal bruto plače, ter jih prisilil, da si sami vplačajo vse “prispevke in davke”, da enkrat doživijo koliko jim država krade.

V poljudnem jeziku bi jim narisal tudi kako “sanancija NLB” v bistvu pomeni krajo iz plebsovega žepa in en preveč sofisticirano zamaskiran neposreden prenos penezov kordežem in bavčarjem in šrotom in rigelnikom in dajanje daril kompartiji podmizno, pač reket Organizacije za lajsenstukil, ki so jo klepto-podmizniki dobili od svoje kompartije, katere večno oblast se podmizno betonira z nakradenim.

Vsak dan bi na TiVu tudi zavrtel “pričakovani, da ne rečem zaželeni pro-plebs program strank sodelujočih v polit tekmi, ter folku dopovedoval, da je treba iti na ulice, ter iz parlamenta vun zmetati tiste gnoje, kakorhitro prekršijo eno samo volivno obljubo, he,he. Na primer: V programu bi pisalo – odprava davčnega aparthaida že v prvih 30 dneh od nastopa. In če 31 dan zakon o EDS ni sprejet, rulja pride pred parlament in terja, da pizdek lider pozicije pride vun iz parlamenta in odgovori na simple vprašanje: “Ali mislite, da smo folk idioti?” he,he. Ob tej priliki se mu izroči “Pozdrav naroda” v katerem stoji “Utimat! Sikter nemudoma odstopiti, ali pa vas bomo vse znesli vun na ploščad pred od-Mercatorja-sjebani Maximarket!, sami bomo pa zasedli parlament in terjali nove volitve” In basta! Ker taki lažljivi pizdeki drugega ne zaslužijo.

LP VeSeKdo

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.