PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

“spreminjanja-da-se-ne-spremeni”

Objavil pavel, dne 22.02.2010

”I am not their fakin nanny, I was not born with single fakin purpose to change their fakin adult-diapers, … I do not fakin care if a bunch of motherfucker happy-deniers can not handle the truth,…why at all, do they think they are entitled to warship the bullshit, and I am not entitled to make them face the fakin truth?!… I can be patient, sure I can,…Ooooooo God help me I was [patient], but nobody can be as patient as God Allmighty Himself, nobody…..and that is not even close to good enough for them…say …you, yes you, who are who? Their fakin advocate or what?….!

…and guess what? – I am not the fakin God,…I am not!

itd…neki tacega približno povzeto po spominu, je v kratkem antologijskem filmskem govoru izbruhal Al Pacino v eni od njegovih vrhunskih stvaritev, ki danes štejejo med kultne.

Ta tvoj “avtobus upanja”, v bistvu pa bolj “Крстић & Син транспорт и крчма” v bistvu insinuira nekaj povsem neoriginalnega, nekaj kar je tovariš On™ in njemu tesno sledeč trop N571-H571 naciji emitiral že v zgodnjih devetdesetih prejšnjega stoletja, sliši pa na ime slo-kom-zapovedani-gradualizem™ .

V prevodu pa pomeni tota zahteva hudokurčnega KPS arogantneža – pustite nas da mi komunisti izvedemo počasne, gradualne takorekoč, spremembe-da-se-nič-ne-spremeni, dajte nam dovolj časa, recimo …eee…kako da kažem…how about…1000 let.

In ko bo konec gradualistično-asimptotskega procesa “spreminjanja-da-se-ne-spremeni”, he,he, bo cela nacija nežno, takorekoč gradualno neopazno, lajk fakin počasi skuhana žaba, iz tagrdega, primitivno-vulgarno glupavega socializma-prvega™ , v katerem so bile valda da celo takšne idiotske dogme, da KPS član ni mogel biti tajkun in ni bilo zaželeno, da je hkrati s članstvom v nomenklaturi, s tercijalkami pri vsaki maši v lokalni cerkvi, aterirala kot na mehko blazino v, eeeee….kako da kažem…eeeeeeeee… boljši-socializem™ .

V spet-socializem druge generacije, v katerem se nobenemu-kao-iskrenemu-kao-delofcoljubcu več ni treba po hinavsko-dogmatsko pačiti, da državni kapitalizem ni kapitalizem in da on nea mara biti bogat tajkun in se mu ni treba matrati otroke voziti krstiti v deveto faro tam daleč izza devetih gora in devetih voda.

V novi socializem, bojda, če je verjeti tovarišu Njemu™, gre za TabuliSocializem™®, v katerem vsak izmed NjihovihSvojih™, naciji vsake toliko arogantno zabrusi, ja, kaj se zdaj zgražate nad mojo tajkunsko grmado nakradenega materijala, saj ste rekli, da [namesto izključno državnega kapitalizma, ki smo vam ga blagovolili uprizarjati v 45™ padlage] hočete še kapitalizem privatnih oseb. Evo mi kapeesofci tak pojmujemo “kapitalizem” . Kot čisto predatrsko podmizno klepto-orgijo oz. krajo iz državne skupnosklede povečini in našim-svojim vprid aranžiranimi kartelnimi privilegiji. he,he.

Fevdalizirano-pohlevnizirani plebs bo v TabulemSocializmusu™ imel od svojih gospodarjev za mizo socialne sramote pravilno nizko zasidrano in preko mehanizma total-uravnilovke total na-neto-ravni uravnano enako nirvano kot v inkarnaciji prvi, grdualizem jo gleda, a bogami in Pucko ji materino usrano, le da bo vse skupaj izvedeno z davki, z omenjeno orgijo za slavnim omizjem in seveda se bo vse vrtelo na, za spoznanje višji neto ravni.

Ker smo na cenovno pač bolj zahtevnemu EU in globalnem trgu, jebiga. Pa se eto mora vse skupaj administrirati na tej ravni sicer se bi na nižji. Ker KPS dobro ve mona, kolk je pohlevnizirancem dovolj za vegetiranje. Oni vedo bolje od trga, saj so vendarle polbogovi upravičeni do te božanske role.

Temu vmesnemu obdobju enega milenijčka se bo pa imelo reči polpretekla-preteklost™, nekšen tvajlajt-zone mader-fakerski del zgodovine nacije, ko se še ne ve kak se bodo Oni™ zmenili, da bodo rekli, da je bilo oz. da je.

Še tole berem iz tvojega sporočila, tam nekje, niti ne tak sofisticirano medvrstično:

Sporočaš mi, da so tam neki ljudje, ki so upravičeni do, kot poletnega dne nežni pasat nežne govorice, do neomenjanja cesarjevih oblačil, do titranja jajc, ker sirote ne marajo, da se truplu reče truplo, okostnjaku okostnjak, žici na fibuli žica, luknji v tilniku zahrbtno zločinski strel, bobu komunist, državnemu kapitalizmu kapitalizem in socializmu državni kapitalizem, in tako naprej. Naj se jih ne bi inkomodiralo s temi tagrdimi terminusi. In naj se bi pristajalo na njihovo zblojeno katalogizacijo davkoplačevalcev po kateri so edini bogati v tej državi oni, ki imajo več kot 1100 EUR prihodka iz dela in nikakor ne kakšni rdeči tjakuni recimo. In so temu primerno uredili davčni sistem.

In zakaj že bi jaz naj, po tvoje, moral te potnike na tvojem avtobusu “za Beograd” tako tretirati in po egu božati?

A jaaaaaa, štekam, ti misliš, da imam jaz nekšen poseben interes, da bi oni neki storili zame. V zameno takorekoč. Nekšna prvinska trgovina med homo sapiens sapiensi da naj bi to bila. Usluga za uslugo, takorekoč. Recimo da bi nehali na volitvah ljubiti komuniste, na način, na katerega v prostitucijo prisiljena ljubi svojega zvodnika.

No, naj ti razodenem še nekaj, kar si [spet!] nemarno spregledal.

Jaz sicer z gnusom gledam na dejstvo, da je nekdo to pupo pognal v prostitucijo, s še večjim gnusom gledam na pacijente, ki si seksa ne zmorejo priskrbeti na normalen način, torej na njene klijente, ma nimam pa jaz nikakršnih ambiciji siroto, katere, ne le meso, pač pa tudi um je šibek, na ulici vleči stran, ko ona domnevno poljublja svojega makroja in mu obljublja, da bo pridna, ter da se zaveda, da on ima veselje do nje in socialnega kapitala vobče.

Nimam, in še za policista se nimam, tudi za socialnega delavca ne, tudi za dušnega pastirja ne!

Skratka, topogledno me boli kurac, pa eto ni niti temelja za trgovino. Rad pa v bufeti na glas povem, kaj bi jaz storil, če se najde sogovornik, seveda. Sliši pa moje stališče predvsem na ime “zvodnika-pred-sodnika”. Ti pa praviš, da naj ne bom tak ekspliciten in grob z zvodnikom. Zaradi pup, ki za njega delajo. Ter da naj do njih bom še zlasti hinavsko prizanesljiv.

Tvoje sporočilo je v bistvu, da bi jaz med pisanjem na forum neko privlegirano skupino posebno čustveno občutljivih kao moral gladiti po kocinah navzdol, da bi moral z andahtjo oznanjati resnico, da bi moral paziti, da zanikovalci strašnih resnic ne bi padli v spazmatični šok, spričo povedanega ali zahteve po, za njih pre-hitrih spremembah.

Bodi mi no konkreten, česa že ta tvoj folk ne zmore hendlati, pa se počutijo tumbane kot potniki na zadnjem sedežu? In še to mi povej, zakaj misliš, da so upravičeni do nežnosti pri soočanju z resnico?

Sicer pa si na sami vrhnji ravni zagrešil nekaj zelo slabih predpostavk:

(1) Ti misliš, da  sem jaz voznik avtobusa. Slabo si gledal, ko si vstopal v avtobus, kajti, tisto tam spredaj za volanom nisem jaz,  jaz sem običen potnik in sedim celo nekje zadaj v sekciji avtobusa, kjer potnika običajno spregledaš. Takoimenovana “Mr. Smith zone”, fakin Janez Navadnik cona, za katero na morebitno vprašanje efbiaj agenta nihče ne zna odgovoriti kdo je tam sedel in kako je izgledal, he,he.

In veš kaj še, jaz nikdar nisem želel biti voznik avtobusa, celo ko sem bil majhen pobček ne. Furmanski status vobče, zlasti v javnem prevozu , me nikdar ni niti za en atom očaral, ali bognedaj privlačil.

Furman je furman, pa če fura avtobus, espe tovornjak ali letalo Adria Allwayz. Alpa Stanetovo alkimistično Suverenijo™ D.D. (D.D. pomeni v tem kontekstu Daj Daj).

Isti kurac! Šoferčina je šoferčina.

Tako kot je natakarica natakarica, pa če streže v vaškemu bufeti, pa se ji reče kelnarca, ali na letalu in se ji umetelno v slengu s popačeno tujko reče stevka .

Le da so na letalu po-ritki-božanje povzdignili v “resen prekršek”, zaradi katerega nadobudnega nedojebanca na naslednjem letališču počakajo uniformirani dedi, ki potem na hudokurčnežu malo trenirajo strogost, v vaškem bufeti pa je po-ritki-božanje nekšen zapovedan standard, drugač mislijo, da je pob neki bolan, alpa bognedaj ta-un™, od onih dveh znanih Slovencev topli bratec, takorekoč. Kar na kmetih bojda ni percipirano za ravno preveč “normalno”! he,he. Tudi na kmetijah ne. Razen oni poptivujevski, seveda!

Ti mi pa kar deliš nasvete, ki se začnejo z, “Ej stari če že želiš biti šofer avtobusa…!”

Stop!

Brez veze ugibaš! Ne želim!

Nikdar nisem želel! A zdaj štekaš, kako v kurcu si bil, ko si to “uganil”, kot smisel mojega življenja tu na forumu. Ni to stari! Je bolj na tisto vižo,… smisel življenja je ležanje na sjaberbifetski peščeni plaži z možgni na off in čivavo na straži, lomljenje korakof, itd…

(2) Ti misliš, da jaz imam dolžnost, ali bognedaj željo, namero celo, ljudi v avtobusu nekam v neko partikularno smer ali na partikularno destinacijo spraviti? Da imam celo neko jebeno misijo?!

E, nimam stari, nimam! To vrži vun iz enačbe in idi znova računati rezultat. Dobro?

Jaz sem samo običen potnik, ki terja, da pizdek sprevodnik, ki sedi par vrst pred menoj neha kaditi in da si namesto stranskega okna odpre onega na strehi, ter da šofer naj neha nabijati s svojega CD-ja ono partizansko, hej brigade hitite…zatrite…pobijte…itd…

(3) Ti misliš, da jaz terjam, da mi tafejst pobje naj ne plačujemo vozovnic na totem avtobusi, jaz pa v bistvu terjam zgolj, da si naj sprevodnik svoje roftarske sorodnike in njihove kure vozi v svoji zasebni rofarski Toyoti Hilux oz. Ford fakin foresterju, javni aftabus pa naj bo spodoben transport, na katerem vsi plačamo karto po enaki ceni in dobimo zgolj vožnjo brez partizanskih morilskih pesmi in brez nepotističnega orgijanja roftarjev.

LP shaman

popravil(a) shaman: 2009-10-29 11:55:38

na forumu Financ

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.