PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

“levičarji” in indoktrinacija šolstva

Objavil pavel, dne 22.02.2010

Indoktrinacija slovenske javnosti je vse hujša. Toda če za odrasle ljudi, ki ne znajo razsojati informacij v medijih lahko rečemo, da so si sami krivi, kaj pa so tako neumni in tako leni – to ne moremo reči za otroke, nad katerimi pa scoailistično-fašistični stroj še vedno nabija s svojim nasiljem.

Verjetno vas že večino ve, da je od države financirana (naši davki) ZZB naredila nagradni kviz in z bogatimi nagradami ( socialisti spet uporabljajo kapitalistični način dela) otrokom, šolarjem subtilno ponuja svojo perverzno ideologijo zmagovalcev, ideologijo rdečega socializma, ki je seveda s pomočjo demokratov premgala leta 1945 črne in rjave socialiste, hkrati pa bil leta 1991 dokončno poražen ( to seveda zamolčijo). Kot tudi zamolčijo, da je Slovenija edina evropska država, ki se je uprla sprejeti deklaracijo o obsodbi rdčega socializma kot enega najhujših totalitarnih in zločinskih sistemov v 20. stl.

vir 1 Libertarec o perverznem kvizu ZZB ( ki bi bila na Poljskem danes zločinska organizacija, tako kot je SS ali NDSAP v Nemčiji in vzhodni Nemčiji danes zločinska organizacija rjavih socialistov)

vir 2 Libertarec o angleški zakonodaji, ki ostro kaznuje indoktrinacijo šolarjev, tako kot to izvaja vsaka sodobna in demokratična zakonodaja in država

vir 3: Dežman o rdečem VEROUKU v sodobni Sloveniji: VEROUK v šole!

Tako kot “levičarji” v zdravstvu javno ne dovolijo privatizacije – hkrati pa so na skrivnem prvi in edini njeni konzumenti in to ne za svoj denar, temveč za delavski denar – tako je tudi hinavščina očitna v šolstvu: javno so proti verouku, hkrati pa ga sami skrivoma vpeljujejo in to svojo rdečo socialistično in vraževersko -mitomanstko religijo, ki je odgovorna za vsaj 100 miljonov pobitih v 20. stl.

POSILJEVANJE PSOV ( sodomija) je podobno kot POSILJEVANJE OTROK ( pedofilija). To pa očitno dela ista patološko motena elita.

  • Share/Bookmark

En odgovor v ““levičarji” in indoktrinacija šolstva”

  1. kozmonavt pravi:

    Si ti sploh kdaj bil v kakšni šoli, da takšne pišeš? Mislim, resno, no…

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.