PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

8.000 likvidiranih civilov v Ljubljani

Objavil pavel, dne 13.02.2010

Zadnjič, ko sem z neko zgodovinarko debatiral o 10 (DESET ) – DNEVNI strogi medijski cenzuri in blokadi v Sloveniji, mi je med drugim omenila to številko: samo v mestu Ljubljana je bilo v 4 letih vojne likvidiranih 8.000 Slovencev.

Pa sem jo še enkrat vprašal: ali v Ljubljanski pokrajini ali samo v LJ?

Samo v LJ!

Kdo jih je likvidiral?

VOS!

Kdo je bil šef VOS?

Teroristka, Srbkinja, Zdenka Armić Kidrič, žena Borisa Kidriča,  (imenovali so jo tudi Krvava Marjeta), šefica zločinske organizacije, ki je likvidirala politične nasprotnike.

Kdo je bil najbolj znan teoristični likvidator?

Franc Stadler – Pepe. Potuhnjeno je ubil ( ustrelil) je bana dr. Marka Natlačena ( iz Vipave, ki mu ni bil nikdar sodno dokazan noben zločin). Skratka en trop zločincev, se je oklical za tožilca, sodnika in likvidatorje določene, izbrane osebe. Franc Stadler je zahrbtno ubil ( ustrelil) tudi Slovenca dr. Lamberta Erlicha iz Višarij ( ravno ta teden sem smučal na Svetih Višarjih, Monte Lussari, Camporosso).

Dr. Erlich je bil duhovnik, iz mešanega zakona, mama Slovenka, oče Nemec, živeli pa so pod Italijo. Erlich je bil zelo zaveden Slovenec in je tako kot najbolj zavedni Slovenci prihajal iz zamejstva ( z izjemom komunistov, npr. Prežihov Voranc je delal za komunizem in proti slovenskemu narodu). Podobno kot dr. Gregorij Rožman. Komunistični teroristi so ga najprej diskvalificirali javno z izdajalcem ( pa ravno oni, ki so tlačansko delali za fevdalca, za Moskvo, za Beograd in so delali vse proti Sloveniji in za to, da se Slovenija transformira v ne (celo proti)-narodno Sovjetsko tlačansko republiko). Komunisti so narodno zavednost in termin narod vedno povezovali z buržuaznim vplivom, z buržuazno ideologijo in  buržuaznim, konzervativnim “zavajanjem” naroda. Skratka, “narod” je bil za komuniste popolnoma desničarski termin, ki pa so ga občasno znali zelo dobro zlorabiti za doseg svojih ciljev. Priti na oblast in jo monopolizirati.

Kidirčeva (vodja teroristične, zločinske organizacije VOS – politična policija, kot Gestapo pri Hitlerju) poslala agenta te teroristične, zločinske politične policije VOS Eda Brajnika z nalogo, da organizira VOS na Primorskem. Z namenom, da analizira tudi organizacijo TIGR in jo skuša razbiti. TIGR je bil konkurenca komunistom, ker so ga sestavljali tudi nekomunistični levičarji, sredinci in desničarji, ki so bili predvse narodno zavedni. To pa je šlo v nos velikosrbski prostozidraski loži, ki je Slovenijo hotela podrediti Veliki Srbiji ( vir BLOG goriški tigrovci, GORIŠKI PANTERJI).

.

.

INSCENIRAN POBEG KOMUNISTOV IZ zloglasnega FAŠISTIČNEGA KONCENTRACIJSKEGA TABORIŠČA GONARS:

Posebno mi je zanimiva zgodba Goriških Panterjev, kako je elita “slovenske” komunistične partije  ( politična policija VOS) sodelovala z elito srbskih komunistov (uvozili so okrog 30 srbskih komunistov za oficirje v primorskih partizanskih enotah) in pa s fašisti v Italiji. Dogovorili so se za pobeg 6 komunistov iz fašističnega zapora skozi izkopan rov. Ta skupina naj bi potem postala glavna v gibanju komunistov na Primorskem ( Brda) in v infiltriranju v TIGR in likvidaciji trdnih Tigrovcev znotraj partizanskih vrst ( primer je Karl Novak).

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.