PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Za fevdalno elito ne velja noben zakon, vse lahko kršijo!

Objavil pavel, dne 2.02.2010

Kako je LJ podžupan, ko je naredil prometni prekršek v LJ, samo poklical svoje podrejene ( tako kot Križanič) in jim naročil, da mu takoj rešijo problem.

YouTube slika preogleda

Ko se v naši deželi Šentflorjanski po butalsko ugotavlja, da ni vrednot, se pozablja, da so bile le te 69 let načrtno uničevane. To kar imamo sedaj je vse produkt gnilega socializma.

Še Hrvati nas v smislu pravne države nesejo oz. prehitevajo. Ravno danes je sodišče obsodilo 19 univerzitetnih profesorjev Ekonomske fakultete zaradi podkupovanj. med njimi je bilo par vplivnih politikov.

Pri nas pa pri Golobiču, Križaniču in Koželju ni šlo za korupcijo ali zlorabo položaja, temveč za male napakice.

Pa si zamišljajte, kako bi se zgodba razpletla, če bi namesto teh oseb vstavili Janšo ali kakega njegovega vojaka. Za test ljudem povejte najprej zgodbo v tej obliki. Množica bo najprej histerično tulila. Ko pa se boste popravili, da je bil to drug ( v smislu, jaz tako ne poznam politike), pa bodo začeli ljudje množično opravičevati in relativizirati svoje Josipe Broze.

 • Share/Bookmark

7 odgovorov v “Za fevdalno elito ne velja noben zakon, vse lahko kršijo!”

 1. nevenka nevenka pravi:

  To je produkt preliberalnega kapitalizma. Očitno ima oblast vso svobodo in lahko dela kar hoče. Dejstvo je, da se to dogaja DANES!!!!! Vsi ostali ljudje pa se krmijo z drobtinicami materialnih in moralnih vrednot.

 2. nevenka nevenka pravi:

  Oblast imajo namreč tisti, ki imajo kapital. In tako država “svira”. Vse ostalo je pesek v oči.

 3. kinkitone kinkitone pravi:

  Malo vzameš tukaj in malo tam, pa je objava, ne? Mogoče drugič malo prej ukradi avtorsko lastnino, ko je nismo že vsi prebrali na drugih blogih ;)

 4. nordstar nordstar pravi:

  Si pa res aktualen. Po oblačilih sklepam, da je to bilo poleti, torej krepko pol leta nazaj. Takoj sem si ustvaril mnenje, da je podžupan prišel med dopustom nekaj uredit v službo z ženinim avtom. Menim, da določeni privilegiji morajo biti, bolj me skrbijo korupcije v mio € zneskih…

 5. Alter pravi:

  To, da ima politični funkcionar privilegije pa ni kriv liberalni kapitalizem (ki ga v Sloveniji sploh ni).

 6. Rado Rado pravi:

  Fevdalna elita? Kolikor vem so se vsi do položajev prebili preko svobodnih volitev. Če ti torej Jankovičeva lista ne ustreza, potem ob naslednjih volitvah voli druge (fevdalce :-) )

  Tako preprosto je to!

 7. Alter pravi:

  Ali z drugimi besedami povedano. Stalin bi rekel, da je Rado zelo koristen idiot. Svojim je pripravljen odpustiti največje svinjarije, če pa nisi levak, pa si kriv tudi, če nič ne narediš narobe.

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.