PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Socialni prispevki neumne države

Objavil pavel, dne 1.02.2010

S tem zapisom bom tvegal, da me dežurni levičarji v trenutku proglasijo za nestrpnega, celo za nacista.

Ker bom povedal zgodbo, resnično zgodbo o Ciganih v Sloveniji. Med vikendom sem bil na obisku pri ženinih sorodnikih v slovenski pokrajini, kjer živi tudi nekaj Ciganov.

To sem že od sorodnikov zvedel, da vozijo po lokalnih cestah z neregistriranimi avtomobili, da jih policaji ne upajo ustavljati, ker se bojijo za lastno življenje, ko po službi odložijo uniformo.

Tudi električarji distribucijskega podjetja, ne smejo javiti, kako kradejo iz omrežja električno energijo, čeprav bi vsak tepec to zlahka opazil, kako razcveteli so daljnovodi in kabli in koliko odecpnih priključkov je narejenih.

Koliko miljonov € gre za to pozitivno diskriminacijo, ki jo vsem Slovencem vsiljuje neumni Slovenci, ki se imajo za “strpne”, za “levičarje”?

Pa sem zadnjič slišal še en primer: obstaja hiša v bližini Novega mesta, kjer je na eni številki prijavljeno okrog 250 Ciganov iz vsega Balkana. Pride avtobus Ciganov iz Romunije, iz Bolgarije. In celo iz Madžarske ali iz Slovaške. Prijavijo se vsi na ta naslov, ter gredo drugi dan z avtobusom nazaj “domov”. In čez eno leto spet pridejo nazaj v Slovenijo po SVOJ prvi pridobljeni prispevek “podpore za brezposlene”. Sploh ne bivajo v Sloveniji. Samo pridejo črpati naš socialni sistem, ki že dolgo nima kaj skupnega s socialnostjo, solidarnostjo, dobroto – temveč predvsem z lenobo, kriminalom in parazitiranjem.

Glavna beseda je ČRPANJE. Ta beseda označi socialista. Tudi pri nas v Sloveniji, kjer ni veliko podjetnikov in kjer ljudje in vlade onemogočajo podjetništvo na vse načine, vsak dan poslušamo na poročilih stavke naših socialistov: ČRPANJE SREDSTEV, črpanje EU sredstev. Ugotavljam, da so zgoraj omenjeni Cigani res prvovrstni socialisti, borci za pravičnost, solidarnost in enakost.

Baje so tam okrog NM policaji ustavljali ciganske mulce brez izpita, v starih neregistriranih in tehnično nevarnih avtomobilih, ki so množično presegali hitrost v naselju. Skratka : nevarne kamikaze na cesti.

Policaji so napisali listke za kazen, ki jih je tak Cigan pač vpričo njih strgal. Napisali še enkrat kazen za prometni prekršek in še dodatno kazen zaradi neprimernega obnašanja do uradne osebe.

Pa je Cigan prišel pred sodnika, ki je ugotovil, da Cigan nima dohodkov in ga je oprostil. Kako butast sodni sistem! Kako krivičen pravosodni sistem, ki bi se moral imenovati KRIVOSODJE namesto pravosodje!

Policija so si tam celo dovolili, da so jim zaplenili avto. Toda ker so bile to stare kripe, ki so jih Cigani dobili za 200€ na trgu, jih na licitaciji nihče ni želel kupiti. Zato je moral naš sistem peljati te avtomobile v uničenje, kar pa na en avto stane 500€ stroška, ki ga spet trgajo s prisilo nam delavcem, davkoplačevalcem z astronomskimi davki, najvišjimi v svetu. Torej je država spet imela izgubo.

To ni sovražni govor, ker ne pozivam k sovraštvu do vseh Ciganov, niti k sovraštvu do določene skupine Ciganov. Opozarjam samo na skrajno butasto obnašanje naše države do ljudi, ki izkoriščajo nas delavce in davkoplačevalce.

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.