PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Sodobna kultura Slovenije: VSI posli in dosežki se dobivajo pod mizo

Objavil pavel, dne 14.01.2010

Ma, kakšne institucije. Ma, kakšen svoboden in transparenten trg, še manj pa konkurenčen. Pod mizo, z vplivanjem politkomisarja. Mimo kriterijev zdrave družbe.

Tako kot je Janković pomagal svojemu sinu, ki je goljufal pri maturi ( jojme, pa saj to je srednja šola, ki jo danes naredi prav vsak bebec in prav vsak lenuh, ki se mu še da priti spati v šolo).

Tako je minister Križanič konec leta 2009 klical dekana Ekonomske fakultete, tako, “malo prijateljsko”, ” Pa, čuj, pa kaj ti je, da daš v komisijo tega JP Damjana?” ” Pa , čuj, pa kaj si ti zmešan!” Ko je pač to nekdo ujel na ušesa, da je Križanič posredoval za slabo narejen doktorat njegove podrejene lepotice na MF ( Katje Božič), se je začelo GOLOBIČEVSKO ali “tazaresno” vunvadenje. Takole blefersko relativiziranje pa res lahko samo bedaki prebavijo in nanj peljejo:

  1. Križanič : Eh, samo en tak ZARES prijateljski pogovor je bil
  2. Mramor: ah, samo ena mala napakica. Čist ZARES!
  3. Rektor Univerze Edvarda Kardelja: Uh, ker je naš, je bila res ena res majcena napakica. Vse pohvale, res ZARES, da si je upal priznati, za razliko od onih ta grdih desničarjev.
V vsaki normalni kapitalistični in demokratični državi, bi bil to KRIMINAL in bi taki ljudje, ne glede na višino v hierarhiji šli za več let v keho. Pa čeprav minister Gregor.

Drugo pa je mafijska država, ki vodi kao demokratično državo.

vir 1

vir 2

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.