PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Premočna zmaga zmrznjenega rdečega lignja na Hrvaškem

Objavil pavel, dne 11.01.2010

Josipović, kandidat socialistov, je dobil kar 60%.

Njegov nekdanji kolega v tej stranki, Bandić,  pa samo 35%.

Hrvati na desnici niso imeli kandidata, ki bi se lahko bodel s populističnimi socialisti. Lahko bi komentirali o tem ali Hrvati sploh imajo desnico, oz. ali sploh imajo liberalce. Bil sem namreč šokiran, da je predsednica Hrvaške NACIONALNE stranke v drugem krogu podprla socialista. Mar nimajo tudi Hrvati v parlamentu samo socialistične stranke različnih barv. Seveda se bo našel kdo, ki bo rekel, da so fašisti desnica – a še vedno so fašisti zgolj ena od frakcij SOCIALIZMA. Prav tako rjavosrajčniki. Še vedno so socialisti. Kaj pa imajo med sabo ena incestuozna ali celo gejevsko – lezbična razmerja, to mene ne zanima, kajti za demokrata je vsak etatist oz. socialist zgolj skrajni levičar.

Blagor Poljski, kjer so Liberalci najmočnejša in VLADAJOČA stranka in so lani prepovedali vse komunistične simbole oz. napovedali kazen nekaj sto €, če pokažete v javnosti rdečo peterokrako ali pa rdečo zastavo z morilcem Che Guevaro. Tako kot so prepovedani drugi socialistični simboli: recimo kljukasti križ na RDEČI zastavi, pa čaščenje Hitlerja in podobne blodnje.

Še celo več: Liberalci so pravkar na Poljskem sprejeli zakon, da RAZPOLOVIJO pokojnine vsem članom komunističnega represivnega aparata Pri njih so Jeruzelskega udarili po njegovih zločinskih in kleptomanskih rokah, pri nas pa so podobnega zločinca nagradili z vsemi častmi.

V Sloveniji pa ga ni junaka, ne v sindikatih in ne v parlamentu, ki bi predlagal, da penzije komunističnih funkcionarjev znižajo NA desetino ( še vedno bodo imeli 400€) in s tem prihrankom dvignil za 20% penzije tistim najrevnejšim penzijonistom v Sloveniji.

Kot je nekdo na forumih privoščljivo komentiral izvolitev Josipovića: ” Tudi Hrvati so dobili svoj Gnus!” Skratka, če meni crkne krava, naj pa še sosedu.

Vseeno pa je hudo gledati, kako se poleg Slovenije v novem socializmu utapljajo tudi nam sosednje države.

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.