PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Zahodna civilizacija (white men) hitro propada

Objavil pavel, dne 13.12.2009

Civilizacija umre zaradi samomora in ne zaradi umora.

(Civilizations die from suicide, not murder.” Arnold Toynbee )

Se pravi krivda ni zunanja, temveč notranja.

SVETLOBA, SMISEL:

We can easily forgive a child who is afraid of the dark; the real tragedy of life is when men are afraid of the light.” Plato (Platon)

Paleontolog Richard D. Fuerle pravi v svoji knjigi The evolution of modern humans, da je glavni vzrok umiranja EGALITARIZEM, oz. ENAKOST, URAVNILOVKA. Ne enakopravnost, temveč enakost.

Multikulturalizem ( še en levičarski eksperiment) ne deluje. Belci so vedno manj podjetni in odvisni od države in subvencij. Uravnilovka uspava vsakega, ki ne emigrira. Po drugi strani pa so imigranti iznajdljivi, delovni, podjetni in agresivni, da lahko preživijo sami in da preživijo njihovi potomci.

ENAKOST ( oz. ideologija egalitarizma):

Whatever may be the sociological value of the legal fiction that ‘all men are born free and equal,’ there can be no doubt that … in its biological application, at any rate, this statement is one of the most stupendous falsehoods ever uttered by man through his misbegotten gift of articulate speech.” Dr. Earnest Hooton, Professor of Anthropology at Harvard University

Povprečje rojenih otrok na odraslo žensko oz. na par je na Zahodu med 1,1 in 1,8. V Večini EU držav bližje 1,4, med drugim ima Slovenija točno to številko že vsaj 15 let. Zato, da narod ali civilizacija preživi, bi moralo biti 2,2. Vsakih 25 let se pri stopnji 1,1 populacija razpolovi.

Pa še v tej številki 1,4 je kar dobra tretjina otrok do polovica novorojenih otrok od imigrantskih staršev. Čez 20 let bo v EU večina demokratično sprejela širiatsko pravo, svoje zakone, svojo ustavo.

Npr. Rusija je imela še ne dolgo nazaj 130 mio prebivalcev, danes okrog 100 mio, če odštejemo muslimane in ostale, ki nacionalno niso Rusi , a imajo državljanstvo Rusije, pa je Rusov samo še 80 mio. Razpolovna doba Rusov je 30 let.

Tale spodnji video pa prikazuje kako bodo azilanti iz islamskega sveta čez 20 do 30 let spremenili Zahodno civilizacijo, ki je polna kulture smrti, NESMISLA (dezorinetiranost, zmeda, anskioznost), PASIVNOSTI, RAZVAJENOSTI in jalovosti.

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.