PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

“Climategate” oz. svetovni nateg o globalnem segrevanju in ogromnem toplogrednem vplivu na segrevanje

Objavil pavel, dne 28.11.2009

Pred tedni so neznanci vdrli na server ene od znanstvenih inštitucij, ki se je ukvarjala z globalnim segrevanjem. Pobrali so emaile vodilnih znanstvenikov in hkrati zagovornikov “globalne katastrofe zaradi segrevanja, ki je posledica človekovega onesnaževenja zraka z CO2″.

V teh e-mailih znanstvenikov je očitno, da so ti znanstveniki vodili kampanijo in globalno prevaro. Očitno jim je bil glavni cilj, da dobro živijo s pomočjo obilnega davkoplačevalskega denarja, ki so ga vlade vsako leto zasegale z vedno višjimi okoljskimi davki.

Tem znanstvenikom so nasedli predvsem mediji, ki so širili HISTERIJO tako kot jo sedaj širijo z novo gripo. Prav tako je ta histerija bila voda na mlin levičarskim vladam, da lahko pobirajo višje davke in še bolj prerazdelujejo TUJ DENAR svojim podpornikom.

Že prej sem skeptično gledal na to “CO2 globalno segrevanje” histerijo  in vsako drugo medijsko histerijo zaradi izkušenj v socialistični Jugoslaviji. Ovce je pač potrebno žejne peljati čez vodo, da se nekaj umazanega naredi vmes, ko ZBUNJENE in ZMANIPULIRANE OVCE bežijo in se bojijo zase. Takrat se skoraj nobeden ne ustavi, vstopi korak stran od tropa in opazuje, razmišlja in skuša najti logiko in koristi tistih, ki manipulirajo to ogramno maso (nerazmišljujočih, zbunjenih) ovc. Najboljša zamislica te logike je iz Alana Forda in jo veliko uporablja forumaš Shaman, ko opisuje logiko socializma: JEBE LUD ZBUNJENOG. Skratka 90% folka je zaskrbljenih zaradi bede v kateri živijo. 10% folka pa je norih, psihopatskih in pokvarjenih in te zbunjene ovce na veliko manipulirajo.

Pred enim mesecem je forumaš Financ Purinoli, ki je očitno doktor kemije in kot podjetnik veliko dela v tujini, predvsem s Kitajsko, napisal na svojem Blogu prispevek o tej svetovni prevari, in so mu ga objavile tudi Finance, pa tudi jaz sem na tem blogu napisal par stavkov o tem in prilepil link na Purinolijev blog.

Zadnjič je bilo na RTV SLO 1 Polnočno omizje, kjer je kontraverzni znanstvenik iz IJS Mišo Alkalaj prav tako nizal argumente proti mainstream fanatikom in prevarantom na strani CO2 globalnega segrevanja, ki mu je cela EU pokleknila, na srečo še nista ZDA in Kitajska.

Par citatov iz Žurnala24.com:

“Če ne razglasimo katastrofe, ne bo nihče poslušal.Sir John Houghton, prvi predsednik Medvladnega odbora za klimatske spremembe (IPCC)

“Moramo nadaljevati s tem svetovnim segrevanjem. Tudi, če je teorija napačna, bomo storili pravo stvar v smislu ekonomske in okoljske politike. Timothy Wirth, predsednik Fundacije Združenih narodov

Kakršnakoli kompleksna tehnologija je napad na človeško dostojanstvo. Če bi našli čist, poceni in izobilen vir energije, bi bilo to malo manj kot katastrofa, zaradi možnosti, kaj vse bi lahko storili z njim.“ Amory Lovins, Rocky Mountain Institute

Idealna celotna populacija bi bila med 250 in 300 milijoni ljudi, se pravi 95 odstotkov manj kot znašajo trenutne ravni.Ted Turner, ustanovitelj CNN

Več si lahko preberete na: http://www.informationliberation.com/?id=27941.

http://www.zurnal24.si/svet/bo-climategate-skandal-desetletja-150926

.

.

Pa še komentar na Potočnikovo imenovanje za Komisarja za okolje, ki ga je spesnil znanstvenik PURINOLI na forumu Financ:

Glede na najnovejšo afero Climategate http://icecap.us/ , kjer je prišlo na dan, kako so vsi banditi iz IPCC goljufali pri prirejanju meritev, brisanju “neželjenih” meritev ipd, je lahko ta birokratek še srečen, da nima čez globalnega ohlajanja. Kljub temu bo fasal eno porcijo mailov od mene, ko ga bom malo pobaral, kaj se grejo tipi za naš denar. GOLJUFI !!!!! Posrali so vse etične kodekse, ki se jih da posrati. Sicer pa, če razumem zadeve, se bo ukvarjal z inštalacijo greznic in morda celo s prejemanjem “odpustkov” velikih firm, ki resno svinjajo okolje.

Nekaj odlomkov iz hekanih e-mailov iz hardley CRU ( East Anglia) med “prominentnimi znanstveniki” :

1. Veselijo se, da je umrl novinar, ki je bil naklonjen skeptikom (!!)

2. Odlomek iz e-maila : “ In one email, under the subject line “HIGHLY CONFIDENTIAL,” Phil Jones of East Anglia writes to Mann: “I can’t see either of these papers being in the next IPCC report. Kevin and I will keep them out somehow–even if we have to redefine what the peer-review literature is!”

3. In another, Mann–discussing a journal that has published a paper by skeptical scientists, puts forward a plan for such a redefinition:  “This was the danger of always criticising the skeptics for not publishing in the “peer-reviewed literature”. Obviously, they found a solution to that–take over a journal! So what do we do about this? I think we have to stop considering “Climate Research” as a legitimate peer-reviewed journal. Perhaps we should encourage our colleagues in the climate research community to no longer submit to, or cite papers in, this journal. We would also need to consider what we tell or request of our more reasonable colleagues who currently sit on the editorial board…”

Tega sranja je za 62 MB, vključno s programskimi kodami, kjer je razvidno, da so fabricirali “meritve” in na podlagi teh potem zganjajo jebanje v glavo nas davkoplačevalcev s taksami na CO2 ipd sranje, planet se pa ohlaja. Pred časom sem imel blog na to temo, zdaj sem pa popenil in bom scompral še enega, če mi ga bo Gustl hotel objavit. P***a jim na nosu zrastla, oni pa kar v Copenhagen na veselico. Na srečo se pa kljub medijski zaroti molčanja ( ja, tokrat gre pa res za zaroto !) vsaj v ZDA pripravlja nekaj neprijetnih zaslišanj v senatu in upam tudi v Kongresu. Socialist barak Hussein O. pa kar trajba svojo.

To je dobro, ker je zabredel tako globoko, da iz tega dreka nima več šans priti ven čist. razen, če bo inštaliral WWWIII, potem bo pa itaq vseeno.

Matr sm besn, pa vseeno lep pozdrav vsem, Purinoli

P.S. še nekaj linkov za tiste, ki vas zanima :

http://burningourmoney…gate.html

. http://blogs.telegraph…-warming/

. http://en.wikipedia.org/wiki/Climategate

.

http://cominganarchy.c…mategate/

.

Ali pa preprosto zguglajte “Climategate”

  • Share/Bookmark

2 odgovorov v ““Climategate” oz. svetovni nateg o globalnem segrevanju in ogromnem toplogrednem vplivu na segrevanje”

  1. kodr kodr pravi:

    In katere levičarske vlade so to? Po kakšni logiki naj bi bila to zarota levice?

  2. pavel pravi:

    Večina levičarskih vlad v svetu. Od GB, Nemčije ( še pred meseci) do sedanje Obamove. Osnovna logika v politiki: DESNICA USTVARJA Z DELOM. LEVICA krade ( PRERAZPOREJA) Z DAVKI ustvarjalnim in delovnim. Ali drugače: desnica bo proti vsakemu povečanju minimalnih davkov. Levica pa bo iskala vedno nove prevare za povečanje davkov, birokracije, čimveč oseb v verigi prenosa (prerazdeljevanje) denarja, pranja državnega (davkoplačevalskega) denarja.

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.