PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Shaman o tujih zblojenih svetovalcih

Objavil pavel, dne 7.11.2009

S katere Lune ja ta tipo padel? Oz. iz katere galaksije, skozi kakšno nebulo on opazuje Slovenijo?

Toliko bullshita na enem mestu nisem videl vse od časov Milke Planinc in govora Branka Mikulića na inšpekciji objektov pred odprtjem olimpijade v Sarajevu. “…naš radni čovjek, svojom energijom i zanosom….itd…he,he)

(V tekstu, ki sledi so citati avtorjevega bulšitiranja navedeni v poševni pisavi. Da se bolje vidi, bre!)

Svet je ohromljen. Ljudje so postali togi zaradi raznih oblik strahu. Strahu pred napačnim odločitvami. Strahu pred zmoto. Strahu pred neznanjem. Strahu pred neuspehom. Strahu pred izgubo službe.

Slovenija je ohromoljena že od leta 1945, vsi strahovi in strahopetnosti celega sveta so v primerjavi s slovenskimi, kot primerjava kaplje z morjem. A ljudje, ki so edini izmed vseh komunajzariziranih Europejcev, spričo svoje esencialne strahopetnosti obdržali komunajzarstvo v vsaki celici in pori družbe, a taka nacija naj bi premogla pogum, ki manjka svetu, al kak? Alaha ti, efendy Alan, zakaj pišeš o zadevah, o katerih se ti še sanja ne?!

In prav zato naj Slovenija dobre krize ne zavrže.

Kar bi naj pomenilo kaj že? A to, da je ta kriza ravno za Slovenijo, ki ima  najbolj neinventivno komunajzer državno-kapitalistično gospodarstvo na celem svetu in zahvaljujoč boljševiško-fašistični diskriminatorni uravnilovski davčni zakonodaji, ki sistematično fevdalno zasužnjuje nacijo s pomočjo najvišjih davkov na svetu, nacijo, ki ne premore niti 1,1% srednjega razreda neodvisnih in svobodno mislečih, torej taki sjebani deželi naj bi bila ta kriza priložnost, al kak? Alaha ti, efendy Alan, zakaj pišeš o zadevah, o katerih se ti še sanja ne?!

Postane pa lahko partner sveta in njegov navdih.

Boga nas obvaruj, da komunajzarska Slovenija, dežela v kateri je 99% ljudi navadnih fevdaliziranih sužnjev komu-fašistični fevdalni kamarilji, svetu postane navdih. Če se bi to zgodilo, svet ne bi potreboval majansko-nostradamuskega 21.12.2012.

Propadel bi sam od sebe, in to bi bil zgolj deja vu. Videli bi še en razkroj berlinskega zidu. Ker v Sloveniji komunistični Berlinski zid še stoji. In avtor nam tu očitno nevede, ker o Sloveniji nima pojma, prepeva, “Me gusta la expansión del comunismo de Eslovenia en el mundo, …me gusta marihuana…” Alaha ti, efendy Alan, zakaj pišeš o zadevah, o katerih se ti še sanja ne?!

Priložnost leži v intelektualni, emocionalni in duhovni energiji. Buuuuuuuhahaha! Grohotom, jarane moj, grohotom se smejem.

A toti ljudje, ki ne premorejo miligrama imaginacije onkraj zatohlega rentarstva in total uravnilovke, ljudje, ki fovšljivo in škodoželjno-privoščljivo sanjajo mokre sanje o total-egalitarizmu, v prakso pretočenemu s pomočjo državne prisile, ljudje, ki vse te komunajzer “tekovine” volijo že 18@45™, ljudje, ki za vsako figo uporabijo sintagmo “država bi morala [nam brisati ritke]….”, a taki ljudje naj bi premogli intelektualno, emocionalno in duhovno energijo, oz. presežke intelektualne energije, ki naj bi bila za primer celemu svetu? Alaha ti, efendy Alan, zakaj pišeš o zadevah, o katerih se ti še sanja ne?!

Svet se trudi, da bi ubral pravo pot in Slovenija je kot nalašč na njej. Buuuuuhahaha! Svet je najebo kot Grčija, če mu je Slovenija na poti! Alaha ti, efendy Alan, kaj pišeš o zadevah, o katerih se ti še sanja ne?!

Gre preprosto za to, da svetu pomagate najti pravo pot. Auuuuuuuuuu! A mi naj bi to bili? A mi da smo neki eksperti za tovrstno navigacijo, al kak? Ne bi vedel! Nea sem čul! Če bi mi kaj vedeli o pravi poti, ne bi po letu 1992 zloščili komunajzer prvine v sistemu in družbi, ter jih še danes gloncali, medtem ko so Čehi in podobne zares pogumne, intelektualno poslej nekontaminirane nacije mastno pljunili na komunajzer-fašizem in se poslej pospešeno zdravijo. Za pozdraviti alkoholizem, dragi Alan, si mora pizdek najprej priznati, da je alkoholik. To duhoviti češki zajebant zmore, Slovenistanec pa očitno ne! Alaha ti, efendy Alan, zakaj pišeš o zadevah, o katerih se ti še sanja ne?!

Napočil je usodni trenutek. Država, kot je Slovenija, lahko vodi s svojim zgledom … nadomešča strah s sposobnostjo, bistroumnostjo in inovativnostjo idej, procesov in ljudi.

Kaj, a ta tipo bi rad Boratovi vladi prodal nekšno svetovanje, pa se tu pači, milozvoči, mudologizira, piha tople pasate na dušico slovenskih nazi-egotripoidov, al kak je zaj s tem? Ni vredno komentarja. Pure bullshit! Kaj bulšit, navadna kravja scalnica, jebote. Pa kje je on v Slovenistanu našel dovolj masovno, omembe vredno inovativnost idej, procesov in ljudi? To v SLO v naravni obliki skorajda ne obstaja, kot nekšni redki nestabilni plini, jebote.

Ker je okolje pač tako agresivno, da vsak atom inovativnosti in podobnih sladkobesed, ki jih je Alan nagrmadil nemudoma razpade, nusprodukti so pa zlati srpeki, zlata kladifca, rdeče safirjeve zvjezdočke in smrdljiv plin, še najbolj podoben prdcu, ki ga jedec bavarske pivske klobase in kislega zelja po zaprtosti v trajanju 18@45™ spusti čez 64-let-v-anusu-zarostan-drek. Alaha ti, efendy Alan, zakaj pišeš o zadevah, o katerih se ti še sanja ne?!

Veliki trenutek za Slovenijo je napočil zdaj. Svet potrebuje motivacijo, sveže zaupanje in vodenje od koga drugega kot le “dežurnih krivcev”.

E pa ajde druže Alane, ti zovi samo zovi, svi će [slovenski] sokolovi zate život dati, he,he. Tolk si me že napalil in zrajcal, da nea zdržim, da ti ne bi še eno udarniško zapel: Druže Alan ljubičice bela, tebe voli Slovenija cela, tebe voli i staru i mladu, nadam se da tebi naši puno posla dadu, he,he. I bre Alane, kad su na dvoru engleske kraljice jeli sa drvenim kašikama, mi smo bre u Sloveniji jeli sa zlatni escajg, he,he. Nas bre i Kineza skoro meljarda inovatora, jebote. Alaha ti efendy Alan, zakaj pišeš o zadevah, o katerih se ti še sanja ne?!

S temi značilnostmi je mogoče preseči ovire, ki so potrebne za svetovno okrevanje. Auuuuuu! Alaha ti efendy Alan, kaj pišeš o zadevah, o katerih se ti še sanja ne?!

Iskanje odgovorov, kjerkoli že so, je ključna sposobnost za leto 2010.

Ja in? A mi naj bi našli tote odgovore? Recimo takšne, da uvedemo skoraj 100% obdavčitev nagrad za državne direktorje, namesto, da jim nagrad preprosto ne izplačamo, pa se izognemo afnguncanju in fašistoidenju! Alaha ti efendy Alan, zakaj pišeš o zadevah, o katerih se ti še sanja ne?!

Erozija družbenega kapitala. Družbeni kapital je prednost Slovenije.

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahahaha! Ta me je čisto dotolkla, moram priznati. Gotov sem. Nea morem več! A se nis ti malo zmotil? Hotel si najbrž reči “veselje do socialnega kapitala”, he,he. Morda se je pa izgubilo v prevodu, jebiga. Alaha ti efendy Alan, kaj pišeš o zadevah, o katerih se ti še sanja ne?! Veliki trenutek za Slovenijo je napočil zdaj. Svet potrebuje motivacijo, sveže zaupanje in vodenje od koga drugega kot le ‘dežurnih krivcev’. Svet si želi povrniti vero vase in zavoljo tega potrebuje ‘glas razuma’, ki navdihuje in odseva prizadevanja in možnosti. Tole me še najbolj spominja na: “Prozor noćas mora ali ne sme pasti”, ne spomnim se kak je že bilo prav.

Svet potrebuje slovenske ideje, razumevanje in zanos – in to v času, ko preostanku sveta teh zmanjkuje. Zanos!!! Pa, ka si nori!? kdo ti rihta travco? Alaha ti efendy Alan, zakaj pišeš o zadevah, o katerih se ti še sanja ne?! Slovenske ideje in najboljše prakse so dovolj nalezljive, da lahko pometejo in očarajo svet

Jaooooooo, Alane, pa ti me boš fental nocoj. Kere so te “najboljše prakse”? A to, da smo obdržali komunajzarstvo oz. državni kapitalizem-takoimenovani socilizem, družbo institucionaliziranega paraziterstva in zatohle uravnilovke, al ka? Daj zmanjšaj malo ribo jebote! Dali ti bodo ta svetovalni posel, ni treba tolk pretiravati, jebote. Alaha ti efendy Alan, zakaj pišeš o zadevah, o katerih se ti še sanja ne?!

Post mortem verdict oz. sladka mala igra ugibanja ob eine kleine nacht musik:

Dragi bralci, tisti, ki ugane, dobi dečija kolica in 50-kilski žakelj vegete, polne nekšnih ejef, ki zadoščajo, da raka faše cela familija, vse tja do sedmega kolena, ne glede na velikost familije: garantirnao boste umrli pred 21.12.2012. he,he!

- Alan je zgolj pred pisanjem skadil hudo močan špinel, med pisanjem pa še enega?

- Alan se je zaljubil v eno izmed stotisočev fejst, delovnih, inovativnih, bistrih, energije polnih Slovenk in vse sodi po njej.

- Alan je bil leta 1945 ugrabljen, zaprt v Barbarin rov in so ga ravnokar spustili iz jame, ko je pa tam pred seboj oni dan ob dnevu mrtvih zagledal iste komuniste na čelu s tovarišem Tüë®köm, je revež mislil, da še vedno mora, spričo de facto komunistov in ćarđ, govoriti enako milomudno o komunizmu kot takrat, ko jih je leta 1945 prosil, da ga naj nikar v tisto jamo ne zaprejo.

- Alan bi rad dobil veliki svetovalni posel pri vladi Ali Babe Borata in njegovih 40 alkimistov, da jim malo svetuje kako bi slovenski komunajzerizem oz. “tote dobre prakse” in predvsem “veselje do [na svetu najbolj obdavčenega] socialnega kapitala” izvozili diljem Lijepog nam našega Svijeta, sve bogami do savudrijske nam Vale, a bogami i puno šire.

LP shaman

popravil(a) shaman: 2009-11-06 01:08:56

vir http://www.finance.si/forumi/?viewuser=91864

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.