PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

I.KU.

Objavil pavel, dne 13.09.2009

enfrice je napisal(a): Zadnjič sem zapisal, da so Primorci po Mussoliniju kasirali še tri ali štiri take bolj ali manj enakovredne kreature na oblasti (zadnji je Kučan), pa ostajajo še vedno zgolj pri kritiki prvega. To je do sedaj uspevalo predvsem zato, ker so bili levičarji dokaj uspešni pri promociji videnja, da komunisti in fašisti predstavljajo nasproten politični pol. Seveda v normalnem (ameriškem) okolju vseskozi velja, da gre pri fašistih in komunistih za eno in isto sodrgo, ki pa svoje ideološke traparije na nekoliko različne našine manifestira, vendar bistvo viška družbenega diskurza, to je, oviranje zasebne iniciative, ostaja tako v fašizmu kot komunizmu isto in ne enako ali podobno.

Zato velja enačba Obamina:

.

fašizem  =  komunizem.

Enfrice.

.
… enačba, ki jo je Kučan, s tem ko je napisal knjigi predgovor, potrdil!

Se pa bojim, da tega on ne razume. Namreč, tisti z visokim I. KU. (I.KU. je inteligenca potrebna, da uspešno dokončaš kumrovško univerzo), kar seveda ne gre enačiti z I.Q. ( pretvornik: I.KU.=IQ-100), ne sledijo prav dobro svojim dejanjem. Od njih so “odlepljeni” in kajpak zanje povsem neodgovorni.

Če še kdo ni tega opazil, komunajzarjem se stvari kar same zgodijo, niti slučajno jih oni s svojimi dejanji ne povzročajo. Zato je jasno, da ne morejo biti odgovorni za svoja dejanja. O tem jasno uči dialektični materializem, ki pravi da je treba sovražnika pokončati še preden ti kaj stori. Ali še drugače povedano: kogarkoli pokončaš, je bil tvoj sovražnik, zato se ti ni treba sekirati, če so med njimi ženske in otroci.

Polpismeni Kučan ne ve čisto dobro, komu je napisal predgovor, zakaj ga je napisal ali kaj sploh pomeni. Kdor ni v njegovi I.KU. lestvici tega pač ni sposoben razumeti.

dob na forumu Financ

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.