PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Medijsko “socialnočuteči” in “solidarni” so v resnici bleferji in paraziti

Objavil pavel, dne 10.08.2009

Gorazd68 je napisal(a): Kolikor sem bral na SOD-u zbirajo ideje za rešitev Mure, torej če prav razumem so “predsedniki razreda” (piflarji & guzonje) še vedno brez slehernih idej?!? Rado, kaj pa če bi vidva z telebajskom ena naredila kakšen predlog. Al pa tud vidva znata sam podražit al pa zapret? Kje pa je telebajsek ena BTW, že dolgo ni nič oddal v redakcijo?

Rado je ravnokar dal predlog. Solidarniki, rešite Muro!

Ti in drugi tebi podobni zaskrbljeni teleparadajzki, dajte lepo svoje peneze, alpa, če jih recimo nimate, vzemite kredit pri bankii in rešite Muro.

Rado predlagal to in namignil, da je takih, ki bi zbirali predloge kako z davkoplačevalskimi penezi reševati zavožene (drugačni sploh nikdar niso obstajali!) slovenske socialistične (beri državnokapitalistične) kolhoze, kot listja in trave,

takih, ki bi svoje peneze reskirali za njim sicer sveto Muro, pa med solidarniki, temi samaritanci domnevno polnimi veselja do socialnega kapitala,…eghhh…aaaa..kako da kažem… NI!

Skratka, kot je že od nekdaj bilo jasno, Radotov lakmus test razkriva, da so naši solidarniki , te neverjetno altruistični samaritanci, pač pritlehno-pokvarjena poklicno-levakarska sodrga, ki se bi s penezi drugih šla solidarnost, svoje peneze bi pa varno naložila v nepremičnine, nepremičnine oddajala in si je v parlamentu za te prihodke kakopak izlobirala cedularni davek v višini 15%. Od osnove!

Kolikor jo ostane po apliciranju ziljon davkoutajevalskih osnovo-nižajočih tehnik, he,he.

Za 99% nacije, ki ima izključno prihodke iz dela, delofci torej, s katerimi je poklicnolevičarska zalega bojda sila solidarna je pa ta komunistična sodrga v taistem parlamentu “zlobirala” uravnilovko v bedi s pomočjo drakonske progresije in total uravnilovke z marginalnimi davkoprispevki do 70%. Edino na njihove prihodke progresivnim davkom ter za povrhu še navzgor neomejneimi prispevki.

No in potem, kot da perverzija ni že zadosti velika, ta poklicnolevakarska komunajzer sodrga s temi penezi financira večno oblast komunistov in večni eksperiment na narodovih živih možganih brez anestezije, kjer bi tako državnodotirani penezi naj dokazovali uspešnost državno-tajkunsko-ksenofobnega gospodarskega modela. Kao državni kapitalizem, beri Kučanov boljši socializem, je lahko uspešen. Majke mi sudija evo poglejte Muro, he,he.

Sikter pizdeki poklicnolevičarski salonsko-pozerski prevarantski in kleptomanski.

S svojim kurcem izvolite opletati po koprivah, za muroidne kolhozniške eksperimente in nasilno dokazovanje uspešnosti državnega kapitalizma in komunizam si pa izvolite z lastnim denarjem ustanoviti lastne kibuce, nam preostalemu delu nacije pa lepo prosim “razjahajte doli s kurca”.

LP shaman

popravil(a) shaman: 2009-08-10 09:39:53

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.