PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Komunizem JE diktatura (teror, brutalno nasilje, nestrpnost, enoumje)

Objavil pavel, dne 10.08.2009

Zelenko2 je napisal(a):
  1. 1. Ob pogoju, da boš ti brezposeln z 0 dohodka, grem delati na kitajsko.
  2. 2. Ne mešaj diktature z imenom sistema – pogosta napaka polpismenih
  3. 3. Beri meddrugim tudi “nasprotne knjige”, da ne boš samo na slepo pljuval po zadevah ki jih ne poznaš, oz. si slišal le 3 stavke o njih.

No in kje že v galaksiji Mlečna cesta je že bil oz. je komunizem, ki ne bi hkrati bil diktatura?

Oz. kje že so komunisti na oblasti pa da to ni fašistična đamahirija? Oz. kje že so komunisti na oblasti ne da bi bili klepto-škodljivci, ki so zlorabljajoč državno prisilo zasužnjili nacijo in diskriminirali ter zatrli ustvarjalni cvet nacije?

Samo retardiranci lahko izrečejo stavek – komunizem kot sistem ni kriv, kriv je Staljin, Tito, Kim il Gnus, Castro, Kučan , ker so pač diktatoji oz.tirani, oz.kleptomani, oz.podmizni zarotniki, oz. moralnohorizontalniki tak vobče.

Normalni ljudje vemo, da komunizem po svoji temeljni definiciji pomeni kleptomansko divjanje parazitov in nasilni odvzem rezultatov dela ustvarjalcem, v imenu razdeljevanja Njihovim komunističnim Svojim protežirancem in parazitom tisočerih vrst. Diskriminiranje vseh ustvarjalcev po parazitih. Diskiminiranje 99% nacije po nekaj promilih komunazer kamarilje.

In da se to ne more goditi drugače kot s prisilo, torej vemo, da je sintagma “prostovoljni komunizem” bodisi oksimoron, bodisi je možna le v kakih retardiranih Butalah. Egalitarno utopistično luzersko perpetummobile style bluzakanje Marksistov in podobnih salonskih psevdofilozofov in psevdomislecev, ki so ga bolj praktični in bolj breskrupulozni  komunajzer fašisti zlorabili, da jim je služilo kot alibi-retorično populistično agitprop zastrupljanje umov raznoraznih obubožanih, tlačenih, revnih in izkoriščanih, je pa prjatu moj ukradeno iz Biblije, Tore in Talmuda, ter je staro kot svet. In seveda nima zveze ne s komunizmom, ne s komunajzarstvom. Enako o egalitarizmu žlobudrajo tudi krščanske in vse druge religije. To se pravi, da niso rabili nikakršnega Marksa za oni del marksizma, ki ga ti in tebi podobni hočete izpostaviti kot “pozitivno sporočilnega”.

Lahko bi mirno mahali z evangeliji Jezusovih apostolov, če bi jim res šlo zgolj za enakost med ljudmi,kar jim seveda ni. Marks, Engels, Roza Luksemburg in podobna nedogovorna teroristična drhal so zgolj bili veliko bolj instruktivni v smislu šuntanja obubožanih k revoluciji, prevratu in nasilni spremembi družbenih razmerij.

Iz ust raznoraznih plehkih kebrističnih avš pa je to mudološko žlobudranje in razni komunajzer “manifesti za male človečke proti kapitlau” slišati enako kot blondikina izjava na tekmovanju za Miss Piva in cvetja …Jaz si želim da bi na svetu bil mir, da bi lačni otroci Afrike dobili za jesti in da ne bi bilo vojn, sicer se pa sama rada ukvarjam s dolgimi sprehodi po BTC nakupovalnem centru, branjem knjig in veseljem do narave… he,he.

LP shaman

popravil(a) shaman: 2009-08-10 14:45:59

kot odgovor pod naslovom Pezdirjevega članka: Solidarniki, rešite Muro!

http://www.finance.si/forumi/?viewuser=91864

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.