PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Seznam rdečega gestapa, ki je pri Celju ubijal nedolžne

Objavil pavel, dne 5.08.2009

Roman Leljak je objavil novo knjigo v kateri je popisal imena slovenskih partizanov, ki so po WW2 v bližini Celja pobijali nedolžne civiliste. Zelo verjetno so pobili nekaj tisoč nedolžnih ljudi tudi v rovu Sv. Barbare ( Huda jama). Ne vem zakaj se imenuje jama “huda” ( kot da je jama kriva za smrt tisočev, kot da je jama odgovorna), če pa so bili hudo moteni zgolj ti barbarski, psihopatski storilci, ki pa so ubijali v “imenu lepih in naprednih idej” ( zaradi česar jih še vedno opravičuje več kot polovica slovenskih butalcev). Čeprav so lepe in napredne ideje v socializmu oz. fašizmu zgolj krinka, potemkinova vas, nateg – pod katero pa se skrivo bolno sovraštvo pohlepnih lopovov in morilcev, ki do oblasti in denarja, kapitala ne znajo priti s svojim delom, temveč le na roparski način.

 • Share/Bookmark

4 odgovorov v “Seznam rdečega gestapa, ki je pri Celju ubijal nedolžne”

 1. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kako veš, da so bili v Hudi jami nedolžni ljudje?

 2. pavel pravi:

  Ker nihče ni bil na nobenem sodišču obsojen na smrt. To lahko razume vsak normalen človek v normalni državi. Seveda barbari tega ne morejo štekati, ker mislijo, da jim njihova ideologija daje pravico, da ubijajo.

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Je zate nedolžen tudi serijski morilec, ker mu krivde pač niso dokazali na sodišču?

 4. pavel pravi:

  Formalno je nedolžen. Osebno pa zame ne. A zato ga še ne bi šel ubijati in zraven še 1000 kolateralnih žrtev. Ker potem postanem isti psihopat.

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.