PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Shaman o Spomenki Hribar

Objavil pavel, dne 21.06.2009

Nedavno je Spomenka Hribar obtožila Golobiča, ker ni odstopil. Seveda je odreagirala na JJ citat, da ” v Sloveniji ŽE VES ČAS ŽIVIMO V LAŽI” tako, da je tudi JJ obtožila, da prikriva svoje rabote z prodajo orožja.

Shaman v forumu Financ piše:

“Tovarišica Spomenka nam sporoča, da je sicer res, da so Njeni Svoji komunajzarji lažljivi prasci, prevaranti, lopovi, morilci in vobče moralnohorizontalne spake, ma ker so kao oni edini priznali in ker je Janša zato, ker ni pojasnil svoje, Kučanove, Drnovškove, Bavčarjeve, Kacinove, Golobičeve in tako lahko do jutri naštevam role v državnem poslu z orožjem, itak bolj grd od Njenih Svojih rdečih.

Tovarišica Spomenka nam ipak kot glavno sporočilo emitira, da na zapadu nema ništa novoga, bre – da je še naprej nartaboljtagrd Janša.

Pa potem še malo navidezno neintencijsko moralizira, da komunajzar Tü®ëk ne bi smel nemarno žlobudrati o “seknd čens”. Kar je v bistvu mesiđ iz murgljske lože, da prihaja novo političko lice na scenu. Tak misli tud Tine, a bogami i Tanja i Đuro.

Ker prelati iz vrhovne lože pretorijanske falange 21 – Lože “Murgle 21″ vedo, da se z izjavami “on je prvi priznal da je inhaliral” ni branilo Göbelitscha, pač pa se je minimiziralo kolateralno škodo zaradi škodljivega sevanja na Lik iN Delo rdeče barve vobče, in da je Göbelitsch, vsaj kar zadeva percepcijo murglske lože, pač politično trupelce, ne gledde na to kako živahno krili z ročicami in frika z mehkim glaskom.

Zaj se bo vsak čas oglasil tudi DrBučko, da še on malo, na zahtevo pretorijanske lože, “pozicionira” inu prirpavi teren za gospodina Novolice na čelu Kaolevice.

P.S. Meni pa silno manjka, po njenih lastnih izjavah, od čistega resepkta total-mehkonogo stališče tovarišice Mojce Pašek Šetinčeve, ki je nekoč v devetdesetih prejšnjega stoletja, tak lepo opisala svoje vzburjenje spričo globine v modrih okah tovariša Don Gigija Staljinofskega, ki so umno zrle doli na njo, iz tam gori daleč nad njo, gori v višavah oblastnih oblakov, koder se ji je zdelo, da sega glava inu mehkolasje tovariša Staljina.

Vse to pod vplivom čiste karizme njega mehkih inu voljnih laskov opranih s šamponom Johnson® baby. A je kdo zasledil njen hvalospev erektivni drži tovariša Don GiGija med napadom nezdravih sil na obmejno postojanko Ultra, Nezavisne Države Oranje (U-NDO)? Kali je možno, da sem kak njen umotvor spregledal, se zdaj nervozno sprašujem?

LP shaman”

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.