PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Od leta 1960 je vsak slovenski državljan izgubl letno za 14.000€ zaradi neumnih komunističnih eksperimetov

Objavil pavel, dne 21.04.2009

Tole je izračunal nekoč raziskovalec Marko Kos. Še leta 1960 sta bili Avstija in Yugoslavija na istem nivoju gospodarske razvitosti. Potem pa je Jugoslavija oz. Slovenija začela drastično gospodarsko zaostajati za Avstrijo, ki ima danes vsaj enkrat boljši standard za vsakega delavca kot Slovenija, ki ji zaradi tajkunizacije in managerskih izčrpavanj podjetij grozijo še novi dolgovi in padec gospodarske uspešnosti.

Vsak prebivalec Slovenije je zaradi socialističnih neumnih eksperimentov ( negativna selekcija kadrov, slabo vodenje, slabo organiziranje, zgrešene investicije, neodgovornost delavcev in managerjev, birokraizacija zdravstva, šolstva in gospodarstva) izgubljal 49 let vsakoletno po 14.000€ dohodka, ki bi ga drugače imel.

To pomeni vsaj 5 stanovanjskih hiš zunaj LJ. oz. 5 trisobnih stanovanj v večjih mestih z izjemo LJ.

S tem, da upoštevamo, da je Avstija bila večina časa vodena z socialistično vlado, mešano vlado. Avstrija ni bila nikakršna Amerika, ki je v tem času prednost pred Slovenijo podvojila. Toliko o socialističnih Butalcih, ki zadnjih 50 let vodijo gospodarsko in politično Slovenijo. Vodijo? Škodijo Slovencem.

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.