PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Kako KP Slovenije in KP Kitajske že desetletja izkoriščata delavce kot sužnje

Objavil pavel, dne 21.04.2009

Prosti trg in globalizacija so seveda nekaj drugega, kot bi ti rad naslikal v svojem obupno-amaterskem roftarskem agitprop ataku.

Kominterna je organizirana komunajzer zarota, vodena od komunistov z jasno začrtanimi malicioznimi cilji.

Globalizacija po drugi strani je nekaj, kar je zgolj ugotovljeno dejstvo oz. naravna fizikalna lastnost sveta.

Nekaj takega kot je oni Newton iz Zenice ugotovil, da “če v zrak vrže jabolko in se ne umakne mu jabolko pade nazaj sredi pičke, pa da ga jebeš”.

Ko je spričo znanih faktorjev, planet Zemlja postal eno samo globalno selo, so kapitalisti sledeč naravnim refleksom kapitala in prostotržne tekme, proizvodnjo organizirali pri najcenejšemu ponudniku v vasi, kmalu zatem pa še razvoj inu delovne aktivnosti vobče, vključno s pripadajočim meneđmentom.

V tem smislu je kapital inu grdi kapitalisti žnjim vred, pokazal pravi internacionalizem in antiksenofobnost, ker se ni nič obremenjeval z vprašanjem kje se bo razvijalo in proizvajalo, da se le njegovi penezi pomnožijo in on na trgu preživi tržno tekmo.

V tem smislu mi ni jasno zakaj komunisteki pizdite čez globalizacijo. Tovarišem iz KP Kitajske so globalisti v bistvu pomagali cca meljardo krat bolj kot tovariši Marx, Engels, Lenjin in Mao skupaj.

Leta 1985 je tovariš Šinigoj v Münchnu malodane na kolenih prosil Siemensove “globaliste v nastajanju”, da del proizvodnje organizirajo na Laborah v Kranju.

Že leta 1988 mu ni bilo treba nič več prositi, Siemens je sam od sebe na Labore premaknil za cca 400 inženirskih let country design razvoja, in nekaj proizvodnje. Ker so ga slovenski inženirji stali 4 krat ceneje od nemških. Leta 1990 je pa proizvodnja začela svojo odisejo proti daljnjemu vzhodu.

Ni Siemens kriv, da komunistična kamarilja na Kitajskem in podobna fevdalna kamarilja v podobnih krajih po svetu, svoje podložnike drži v suženjstvu za pest riža na dan.

Kdo je KP Kitajske preprečeval, da bi tovariše delofce, skladno s pravičnostjo in mudologijo proletarske revolucije, z dekretom tako kot danes, namesto po 20 dolarof na mesec plačevali recimo 2000 dolarof na mesec? Gotovo tega niso zahtevali grdi globalisti.

Grdi globalisti so samo s svojim okom sokolovim opazili, da KP Kitajske, in KP Slovenije temeljito izkoriščajo delofce, mnogo bolj učinkovito, neusmiljeno in drakonsko, kot je njim dovoljeno na domnevno grdem in izkoriščevalskem neo-liberalnem kapitalističnem zahodu.

Zato so si djali, čujte pubeci, danandašnji, ko so take komunikacije in transportne možnosti, ka te se mi zamudimo, če proizvajamo pri kameratih komunistih in si s tem malo izboljšamo konkurenčnost,  malo pa tudi  profit usput.

Kakorhitro bi tovariši iz KPS za mizo socialnih vitezof dogovornoekonomsko določili delofcem v Sloveniji mezde na ravni 1000 ojrof, ali pa pustili trgu, da jih prosto odregulira, kar bi sploh bilo zaželeno, bi kapitalist globalist sprva nekaj časa deloval z nekoliko nižjimi profiti, potem pa morda celo sam zapustil Slovenijo in svoje domnevno nečastne in nezaželene aktivnosti odpiranja novih delovnih mest za proletarijat, izvajal kje drugje, kjer plenum lokalne KP ali lokalni fevdalci še niso sprejeli take odločive.

In če bi povsod v svetu plače prilezle na recimo ameriški nivo, bi pa globalizacija še vedno obstajala, ma motiv za proizvodnjo in razvoj drugje ne bi več bila cena proizvodnje, pač pa recimo zadeve kot je razpoložljivost resursov in veščin. To predvsem bi bilo fajn, da komunajzarski agitpropofci, četudi roftarski doumete čimprej. Da se ne smešite.

Skratka, globalizacija in kominterna si nista niti malo podobni.

P.S.

Komunisteki skakljate po sceni kot petelinčki brez glave, ter za potrebe agitpropa, za svojo nesposobnost krivdo valite na domnevno organizirano delovanje neke fantomske “Organizacije” globalizatorjev.

Vaše vedenje je v tem smislu enako kot če bi se kakemu dedu spričo njegovih lastnih napak in nesposobnosti hčerka lotila prostitucije, on bi pa vso krivdo valil na one, ki se njenih telesnih storitev poslužujejo.

Tako tudi slovenski komunisteraj, ves in brez izjeme, dosledno zagovarja dva temeljna kamna delavske in s tem tudi nacionalne bede:

(1) za mizo socialnih dogovorjene nizke, človeka nevredne bruto mezde in

(2) drakonske na svetu najvišje total-uravnilovske davkoprispevke (za katere se v zameno dobi limitirane benefite oz. se benefitov sploh ne dobi)

In ko globalni kapital tu ustanovi kako firmo, ter se oportunistično in pragmatično odloči za enako ravnanje, kot ga tovariši zagovarjate, vi začnete udrihati po njemu, češ da je grdi kapitalist in globalist, ker da izkorišča delofce, a kseno kapitalist ni glup, ker jasno vidi kako komunisteki niti kurcem ne trznete da bi delofcu znižali davkoprispevkovno breme, za katerega v zameno dobi kurac od ofce.

Če ste takšni delavceljubci, kako to da predloge o popolni ukinitvni davkov na prihodke iz mezd slišim samo od liberalcev, ki jih vi nenehno stanizirate kot delofcem sovražne. he.he.

LP shaman

  • Share/Bookmark

En odgovor v “Kako KP Slovenije in KP Kitajske že desetletja izkoriščata delavce kot sužnje”

  1. Arjan pravi:

    Predlagam obisk pri strokovnjaku.

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.