PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Firtzlonomika

Objavil pavel, dne 21.04.2009

“Napredne” NVO kričijo, da je ogromno nasilja skritega v naših družinah. Medtem, ko krščanski konzervativci idealizirajo pozitivnost družin, jih ti socialistični skrajneži demonizirajo.

Potem se zgodi primer Fritzl. Res da se zgodi v Avstriji. Oče zapre svojo hčer v skrivno klet in jo vsak dan posiljuje in ima z njo še eno paralelno družino. Ena je zgoraj za goste, druga pa spodaj v zidanici.

Tudi slovenski domačijski ekonomisti in večina managerjev F21 se zavzema, “da vse ostane v družini”. Koliko svinjskih zlorab se pojavlja zaradi tega rasističnega in pedofilskega nacional-socialističnega obnašanja v gospodarstvu. Kako srečen je priden slovenski delavec, ko ga zlorablja slovenski Fritzl iz F21? Kot hčerka, ki jo Fritzl v kleti vsak dan posiljuje. Hčerka postaja skozi bolj in bolj vdana v usodo, pasivna, čakajoča na pomoč od zunaj, na čudež od zunaj.

Spet se kaže podobna dvoličnost socialistov o neki stvari: ena skrajnost v teroiji in popolnoma nasprotna skrajnost v praksi.

Tipični primer je evolucijski razvoj bitij in človeka. Darwin ja, če je potrebno pokazati na zaostalost cerkva. A takoj, ko je potrebno sprejeti fair poslovanje in tekmovanje na trgu – je takoj čisto kontra: to je nesocialno, darwinistično itd. Za tekmovanje in svobodo na trgu se zavzemajo samo fanatični neoliberalci.

Pa nazaj k slovenskim Fritzlom. Šušteršič se izogne zgodovini, ko smo že imeli hlapčevsek Fritzle, ki so se hoteli svojega hlapčevanja ad hoc ( čez noč) odrešiti s klanjem in streljanjem nedolžnih.

Šušteršič se omeji zgolj na ekonomiste in managerje.

Kaj pa še bolj zahrbtni slovenski Fritzli v vlogah medijskih delavcev n571 in sindikalnih vodij:kakšno umazano, perverzno, zlagano in hinavsko igro šele oni igrajo. Igrajo vlogo Fritzlove žene, mame teh zlorabljenih otrok, ki bi morala otroke resnično zaščitit pred zlom podivjane, psihopatske in zblojenih zveri. Le ta pa to zlo perverzno podpira in dvojno zlorablja svojega otroka ( sindikati svoje varovance delavce, mediji pa svoje bralce). Pa še sodišču se elegantno izogne, kajti v naprednem socializmu je za vse kriv moški ( v ekonomiji pa je za vse kriv satanističen in pohlepni kapitalizem). Ona ni ves čas nič vedela. Tako kot zgodovinski nemški sodobniki jugoslovanskih fritzlov niso na Nürnberškem sodišču ničesar vedeli, zgolj ubogali so ukaze.

Od očeta ali dedka posiljene punčke vedo povedati, da jih je bolj kot posiljevanje uničil ignorantski in dvoličen odnos mam, ki so narobe ukrepale. Ščitile so psihopatskega očeta in krivdo obračale na otroka. Le kaj so sindikalni vodje naredile zadnjih 15 let, odkar je LDS začela z zgodbo o uspehu. O uspehu, ki so ga dosegli zgolj fritzli F21 in številni politiki, ki so fritzlom dajali štuporamo.

vir je izvrsten prispevek liberalnega ekonomista dr. Janeza Šušteršiča v Financah

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.