PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Rupel je trenutno državni sovražnik številka 1

Objavil pavel, dne 28.11.2008

Ko sem pravkar prebiral Finance in nekatere bloge, se mi je pojavljala ves čas ena misel: v kako ekstremno levičarski državi živim.

Pred 4 leti sem bil proti temu, da desni socialist Janša postavi zmernega levičarja Rupla za zunanjega ministra. Rupel mi je v LDS postal tipičen LDSovec. O njem nisem iz tega levega pola slišal do leta 2003 (vstopanje v NATO) skoraj nobene kritike. V tistem času je zgolj ščepec desničarjev protestiralo po blogih, da Rupel spet sede na vrh MZZ.

Ta teden pa ujma toče in TOLČENJA na forumih. Ne samo v Mladini, kot se je izredno lucidno pošalil Libertarec s tem videom, vrednim ogleda.

Najbolj pa me je- navkljub vsem levičarskim lažem in blefiranja vajenega- NEGATIVNO presenetil predsednik Türk z začetkom političnega, celo triumfalnega boja za oblast. Iskanja službic za svoje podanike. Boj za korito se nadaljuje v še ostrejših tonih kot kadarkoli dosedaj, kljub vsem mogočim, osladnim, predvolilnim retorikam ( muhe dobro primejo na cukr) o samo-omejevanju LEVICE. Pohod na oblast se je začel. Začela se je množična menjava kadrov, KADROVSKI CUNAMI, kajti “Naši rabijo službe, položaje, slast oblasti!”

 • Share/Bookmark

4 odgovorov v “Rupel je trenutno državni sovražnik številka 1”

 1. velik roza slon velik roza slon pravi:

  Uf, je tebi hudo. Mogoče bi se pa moral preseliti tja, kjer so politiki pravični. Na Luno mogoče?

 2. Alter pravi:

  Pravzaprav se mi je Rupel kar malo zasmilil, ko ga je skrajna levica začela napadati v obdobju protinatovske kampanije, potem pa še bolj, ko je prestopil.

  Zato seveda nisem nič posebej nasprotoval temu, da se Rupla nastavi na kakšno funkcijo – bolj zaradi kontriranju agresivni in revanšistični levici, kot zaradi njega samega.

 3. negaga pravi:

  Dobro jutro! Dobesedno…. hehe…. Čudi me Pavel, da se je treba nad tem čuditi. Evo edini, ki je častno opravil predajo poslov je zame Simoniti. Ta je tako kot se šika ne podal svoje roke. Boža se domače živali kot so muce in drugi ljubljenčki…. lp, negaga

 4. pavel pravi:

  @VRS: ne moremo posploševati, da so politiki pravični ali pa barabe. V normalnem svetu je v vsakem poklicu normalna porazdelitev ( po kriteriju pravičnosti tudi), torej Gauss). Za slovenski prostor težko rečem, da je normalen, torej tudi politiki pašejo večinsko v en ekstrem, tako kot tudi večino drugih poklicev.

  @Alter: ja, tudi sam imam podobne feelinge. Se mi zdi, da je Rupel najbolj prizadel trdo jedro komunistov s tem: 1. da je trmasto forsiral pristopanje k NATU 2. da je začel ponavljati, da imamo v Sloveniji “državo v državi”, ali po domače: čeprav nova politika pride na oblast ( glavnino oblasti še vedno obvladuje mafija in zmanipuliran folk).

  @Negaga: zakaj me čudi: ker so za Türka šibale informacije, da se je klečeplazil pri JJ, da bi postal predsednik. Pa sem mu res verjel, da je še eden od resnično spreobrnjenih komunistov – tako kot JJ in Rupel – pa čeprav imajo še vedno socialistično-kolektivne ideje. Skratka eden, ki se je do smrti zameril KPS in je pač prisiljen iskati alternativo za razliko od večine brezhrbteničnežev.

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.