PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Shaman o JPDjovih preobrazbah

Objavil pavel, dne 27.10.2008

http://www.finance.si/227598

scocia je napisal(a): Jpd po nekaj soc. eskapadah, verjetno te hebe malo karakter,si ponovno napisal nekaj zakar se “splača” verjeti v tebe. To, da raziskovalci “lutate” malo levo-desno v mladosti pa le prerasti. Odličen pozdrav Scocia
Đejpidija moraš jemati kot etabliranega borca proti forumskim desperadosom in še bolj etabliranega borca za pravice rdečih komunajzer tajkunov, ki bi jim on nižal davke, eventuelne učinke nižanja davkov odvisno zaposlenim, bi pa on z dekretom pustil podjetjem in sicer tako, da država vsili fiksne neto plače ne glede na nižanje davčnih bremen na bruto, z drugimi besedami, on bi da država poseže vmes in administrativno določi novi nižji bruto. Nekaj takega, kot je v planu prve petletke CK KPJ raportiral in predlagal Boris Kidrič.

Seveda je sramota že to, da Đejpidi vse menedžerje, oz. celotno populacijo menedžerjev v SLO enači z nekim obskurnim združenjem rdečih komunajzer direktorjev tajkunov in tajkunekof, ki slišijo na ime “združenje Manager” in so povečini člani kučanove pretorijanske Falange 21.

Rdeči baroni, komunajzer tajkunska zalega, so, logično, za socijalizacijo njihovih kreditov in njihovih moralnohorizontalnih hazardov na račun davkoplačevalcev, s katerimi so pokradli nekdanje družbeno premoženje, in logično smo vsi drugi managerji proti temu, a Đejpidi, kot vidimo nima nič proti, pod pogojem da se folku na dolgi palici obljubijo nekakšne fantomske dividende in fantomski deleži.

Mrš zalega komunajzarska. Če toti pufarski lastniki, nimajo penezof za plačevanje kreditov, potem naj to lastnino izgubijo, naj jo prevzamejo banke kreditorji, tajkuneki pa zginejo v tri krasne, kamor itak sodijo barabe prevarantske. Če pa država z bailoti pomaga totim bankam kreditorjem, jih naj lastniško prevzame in jih kasneje, proda, benefite pa v obliki nižanja davčnega bremena, preda nazaj od koder so itak bili ukradeni, v roke davkoplačevalcev, ki bailout orgije financiramo. Ampak na način, da amoralnih komunajzer tajkunov ni več v igri.

Slovenski komunajzer alkimisti in socijalni inženirji a la Kidrič, pardon, a la Đejpidi, bi se šli nekakšne varijante v katerih nam kordeži, ki so zastavili deleže firm, ki jih prevzemajo za kredit, ko zaidejo v težave ne bi morali dati niti tistih delnic, čeprav poprej niso tvegali ničesar iz svojega žepa.

Đejpidi pa se hvali, da nima nič proti, le da bi on malo nategoval davkoplačevalce s sumljivimi obljubami, ki se ne bodo nikoli uresničile. Nak! Kordež naj lepo pljune keš ali pa odjebe. Mrš, banda komunajzarska, ki se obnaša, kot bi Slovenci ravno njih hoteli, želeli ali morali imeti za lastnike. Đejpidi jim pa očitno še naprej asistira.

LP shaman

popravil(a) shaman: 2008-10-26 13:48:15

  • Share/Bookmark

En odgovor v “Shaman o JPDjovih preobrazbah”

  1. Rado Rado pravi:

    etabliranega, desperadosom še bolj etabliranega, rdečih komunajzer tajkunov, pustil raportiral in predlagal Boris Kidrič. sramota obskurnim združenjem rdečih komunajzer, direktorjev, tajkunov in tajkunekof, ki si kučanove pretorijanske Falange 21. Rdeči baroni, komunajzer tajkunska zalega, so, logično, za moralnohorizontalnih hazardov na račun davkoplačevalcev, pokradli fantomske dividende in fantomski deleži. Mrš zalega komunajzarska. Če toti pufarski lastniki, nimajo penezof tajkuneki pa zginejo v tri krasne, kamor itak sodijo barabe prevarantske. i ukradeni, bailout orgije. Ampak na način, da amoralnih komunajzer tajkunov komunajzer alkimisti in socijalni inženirji a la Kidrič, pardon, a la Đejpidi, nategoval davkoplačevalce Kordež naj lepo pljune keš ali pa odjebe. Mrš, banda komunajzarska, LP shaman

    Glej zgoraj povzetek. Kaj je sloviti Shaman pravzaprav povedal? Nič konkretnega – razen da si je z rafalom pridevnikov sproščal frustracije. Očitno je spletni forum za marsikoga psihoterapevtska delavnica.

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.