PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Ni desnice, ni sredine -zato tudi resnične demokracije ni!

Objavil pavel, dne 29.09.2008

toleranca je napisal(a): Ivan Janša mora najprej priznati veliki poraz.Po osamosvojitvi desnica še ni bila tako poražena.

Pizda ste ekstremni komunajzer pizdeki naporni. Od neverjetne, nekontrolirane želje, imate čiso meglene ume, od krvi v očeh pa ne le nenehno vidite paradajz-rdeče, celo skoraj nič več ne vidite.

V popolni odsotnosti pravih desničarjev v Sloveniji, ste si kar sami skonstruirali svoje fantomske desničarje in ste skupnoskledarsko uravnilovsko socijalistično zmene Janšo, ki je po svoji politični praksi jebeno orto levičarski, če ni celo edini pravi levičar (tega mi prosim ne zamenjevati s komunajzarstvom, komunajzarji ste čisto druga zalega, ki z levičarstvom nima nikakršne zveze, fašisti ste pa in vi in Janša, le da ste vi nekaj sto krat večji fašisti) kar za potrebe svojih motenih umov razglasili za dežurnega desničarja. Samo zato, ker ga percipirate relativno blazno bolj desno od vas.

To je prva zadeva, ki vas dezauvira kot popolne slepce, zaslepljence, paranoidne motence, ki brez svojega notranjega sovražnika ne zna eksistirati, zato si v obdobjih ko ga ni, pač v svojih motenih umih skonstruirate enega. In kje češ boljšega od Janše?! Vašega največjega in edinega resnega rivala za ablast. Ma, ta kalimero je idealen za vse role sovražnika, zlasti notranjega. A bogami i šire.

Mimo te patetične jebanorzmedenega klasifikacije Janše za desničarja, ki jo potrebujete tudi zato, da bi vi lahko bili videti kot kao-levičarji, kar seveda niste, pa zdaj po volitvah, čisto odpuljeni, kot muhe brez glav, v silnem navalu ugodja ob smehljajoči se oblastni poziciji, vsiljivo in nadležno brenčite po Sloveniji.

O kakšnem velikem porazu Janše govorite bedaki? Janša ima zaenkrat en sam jebeni sedež manj v parlamentu, ne le kot vaš ljubjeni vodja Pahor in njegova stranka pravovernih revolucionarnih sendero luminoso sledcev slavne partije™, pač pa tudi glede na svoj trenutni položaj v mandatu ko je zmagal na volitvah, a se teoretično še vedno utegne  morda zgoditi, da bo na koncu imel povsem enako število sedežev, kot jih ima v tem mandatu.

Torej je Janša v vsakem primeru “flat”. Niti napredoval niti bistveno nazadoval. Absolutno pa ne poražen, da o potrebi priznavanja kakršnegakoli, kaj šele velikega poraza sploh ne govorimo. Poražena sta Bajuk in gospodič Želejski. Budale zaslepljene, patetične! Nehajte že utrujati, kreteni! Idite si ga petkrat na dan na roke vreči, pa boste imeli manj potrebe z nebulozami orgazmirati po forumih.

LP shaman

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.