PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Igor Vidmar – Darko in Mićo Mrkaić

Objavil pavel, dne 29.09.2008

0720Vidma je napisal(a): HURA ZA LIBERTARNI FAŠIZEM!!! Mrkaićevi navijači in navijačice se očitno ne zavedajo(ali pa se, pa to skrivajo),za kakšen družben in političen red se implicite zavzema “pravi liberalec”-pa jim pomagajmo:
  1. politična ureditev: demokracija ne pride v poštev, saj je po definiciji v rokah večinskih “izkoriščevalcev”oz.tistih,ki z njimi manipulirajo- torej: edino vladavina merito-aristokracija, ki izbere SAMO SEBE, na podlagi COBISS-a,članstva v Mensi ipd., ta izbor pa nadzoruje in režim vodi nekdo/več njih a la Mrkaić.
  2. družbena ureditev: je lahko le socialni darvinizem,kjer prosperirajo najboljši(pametnejši, močnejši…)oz. najbolj produktivni , ostali pa postopno odmirajo,ker z najboljšimi resursi,statusom,drogami,ženskami itd. po vrhovnem Zakonu Mrkaićizma razpolagajo prvi (bolnim otrokom in delavkam Mure se pomaga le toliko časa,dokler se ne povzpnejo med “produktivne” ali ne odmrejo).”Socialnost” vseh vrst-varnostne mreže, sindikati,društva,cerkve itd. so prepovedani,ker omejuje posameznika in ohranja pri življenju neproduktivne, šibke,izrojene.Itd itn.
  3. Kako bomo imenovali ta politični/družbeni red? Finance in MM lahko razpišejo nagradno igro; moj predlog: LIBERTARNI GLOBALNI NEOFAŠIZEM. Igor Vidmar

Igor Vidmar — Darko,

glede na tvoje ne ravno spektakularne dosezke je povsem razumljivo, da je meritokracija trn v tvoji peti in da hoces ziveti v svetu, kjer ti politicno mogocni varuhi lahko zagotovijo razkosen zivljenjski slog,

  1. ki si ga samo s svojimi dosezki in
  2. s tem, kar delas za socloveka
ne bi mogel zagotoviti. Ampak daj nam ze enkrat povej, ali si koncal kaj vec od osnovne sole?

Si morda diplomant delavsko-punkerske univerze?

MM

forum Finance

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.