PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Patria in volitve 2008

Objavil pavel, dne 13.09.2008

Patria je skonstruirana umazana kampanija politikov, ki ne zmorejo ponuditi boljšega kot koalicija. Ne zmorejo ponuditi razvoja, rešitev, konkretnih ciljev in konkretnih strokovjakov. Zgolj nakladalce megle, nacional -socialističnih populizmov ( “država bo poskrbela za vas”) in “svete krave”.

Glede na to, da JJ izhaja iz ZSMS in so ga že prkrat diskreditirali s pomočjo ovaduhov in kreatorjev afer: 1. ni postal predsednik ZSMS 2. zapor, četverica ( Kučan ga je poslal v zapor) 3. orožje, prodaja in provizije 4. Depala vas ( Drago Kos je bil glavni operativec skreirane, nerealne afere) 5. Haider je sprožil s Kučanom usklajeno afero Avnoj 6. Drago Kos ( + LDS ovec in Drnovškova senca Bandelj) je iz Avstrije sprožil afero Holmec, ki je spet skonstruirana laž 7. skrajni Levičarji so naščuvali 572 levih pisunov o cenzuri in izvajali mednarodni pritisk na vlado JJ, pa čeprav je jasno, da skrajni levičarji ( Golobič, LDS, ZL) vodijo in 95% obvladujejo vse večje medije (samo 66% novinarjev je na plačilni listi tajkuna Šrota). 8. Drago Kos je skreiral z internacionalo socialistov, zvezo novinarjev in s pomočjo leve finske vlade ( lastnice Patrie!) in levičarske javne TV sprožil in naredil afero Patria.

Mislim, da je vsako leto manj budal med volilci, ki še peljejo na iste finte. Rahlo desni LEVIČAR JJ bo prav zaradi Patri in “negativnosti” oz. nekonstruktivnosti SKRAJNIH LEVIČARJEV, ki ne znajo in ne zmorejo preživeti brez državnega denarja, dobil ekstra 10% plusa na 20% glasov = skupaj 30%.

Vse me spominja na spor dveh levičarjev ( Golobič vs. JJ), ki imata vsak svojo frakcijo ( Trocki vs. Stalin) oz. kasneje Hitler vs. Stalin. Vsak ima za sabo svojo množico vernikov, a nobeden od njiju ni sposoben kreativnih reform. Oba se borita za bogato “skupno skledo”.

Koga bom volil? Najmanjše zlo: tistega, ki - nima monopola kapitala ( rdečih direktorjev, ki si lastijo 80% kapitala Slovenije in so fevdalci) - nima monopola medijev - nima monopola politike ( KGB in lipetov, ostarelih satelitov, KGB =KatarinaGregorBorut)

Zavedam se, da vsak, ki si želi kaj denarja ( “več sociale”) od države, da bo ta volil skrajne levičarje in glavne fevdalce Slovenije: KGB.

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.