PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Public enemy: Vse poti vodijo k Milanu Kučanu

Objavil pavel, dne 18.06.2008

Forum 21 je država v državi. Mreža vseh mrež. Samoupravna tovarišija se je v 20 letih s trasiranjem zakonov in s pomočjo medijev in zabavljačev, ki so prikrojeno urkivili resničnost javnosti – polastila večine družbenega kapitala, kar so naši predniki ustvarjali desetletja in še več ( kar so jim komunisti pokradli).

Avtor analizira in odkriva vse niti te mreže. Predvsem pa pokaže na perverzno hipokrizijo tako Foruma21, kot njegovega voditelja M. Kučana.

Piko na i pri tranziciji družbenega kapitala v žepe socialistične mafije fevdalcev pa postavi sam J. Janša v zadnjih 4 letih, ko je začel s tajkuni igrati golf in se dogovarjati za posle.

S. Kovač s citiranjem svoji člankov zadnjih 10ih let pokaže, kako je že takrat videl kot eden redkih in pogumnih in pametnih novinarjev , kaj se dogaja. Medtem, ko je večini Slovencev šele danes jasno, da so živeli 60 let v fevdalizmu neznanih fevdalcev, sedaj pa so imena fevdalcev in njihov kapital postala javna.

Največja žalost pa je, da je večina ekonomske stroke, pravne stroke, medijev, politikov in političnih strank že dolgo, dolgo v rokah tega fevdalnega kapitala in te fevdalne socialistične elite.  Prostovoljno ali pa zaradi denarja na plačilni listi. Prostovoljni dvorjani ali pragmatično – oportunistični dvorjani.

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.