PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Kaj lahko ponudi levica?

Objavil pavel, dne 17.06.2008

Uroš Urbas v Financah skuša ugotoviti kaj lahko Sloveniji ponudi levica ( SD, LDS, ZARES).

Ugotavlja, da se je Janša pred volitvami celo spogledoval z reformami in z republikanci, danes pa radodarno deli državni denar različnim najbolj kričečim slojem na ulici kot tipični SOCIALIST: deli tuj denar tistim, ki so njegovi in ga bodo podprli.

Na koncu Urbas ugotovi, da so te stranke zgolj malenkost še bolj socialistične, saj s parolo socialne države – pozabljajo pa namerno na pravno državo – zgolj populistično kupujejo glasove. Kako bodo ljudje, ki so soustvarjali tak nered v Sloveniji, tako anarhijo, okrog 1000 socialističnih birokratskih tajkunov ( neofevdalcev) – kaj drugače delali – kaj novega? Nič novega ne bodo delali.

V Sloveniji nimamo desne stranke, ki bi se borila za nižje davke in večjo osebno, gospodarsko svobodo in odgovornost posameznika. Imamo polno LEVIH strank. Imamo samo polno socialističnih strank in bivših komunistov – ki so še vedno socialisti vseh barv – ki bo zgolj tuj denar prerazdeljevali – pa še to tako – da bodo ob tem prerazdeljevanju sami imeli največ koristi.

Kaj pravi na naslov Shaman?

shaman [ 23:41 16.6.2008 ]

Slovenistanska “levica”, bolj korektno je reči komunajzer kamarilja iz rodu pravoverni, lahko ponudi samo nadaljevanje prerazdeljevalsko-uravnilovskega komunizma orto podmiznikov.

V škodo 110 taužent najboljših slovenskih državljanov, ki kreirajo vse, vodijo vse in ustvarjajo najbolj bistveno oz., pod čigar vodstvom in taktirko delujejo vsi odvisno zaposleni te dežele. Torej, v škodo onih, ki vlečejo voz te obskurne države naprej. In v benefit številnih izkalcev rent različnih vrst in provinijenc. In v benefit neo-fevdalcev, tajkunov slovenistanskih. In v benefit vrha, elite, nomenklaturne smetane komunajzer kamarilje, jaz jim rečem pretorijanska garda falange 21, ki Slovenistanu rula že 60 let. Le, da se jim je v tem obdobju različno reklo. Ker so umetniki preimenovanj, kamuflaž, krink in “prenov”. Ta moment se imenujejo “prenovljeni komunisti”. Jutri, ko se najprej združijo v koalicijo, potem pa to spremenili v enotno stranko, se bodo kmalu oklicali za liberalne socijalne demokrate (LSD).

S katerimi družno orgijajo tudi nepravoverni in celo klerikalni pripadniki slovenistanske partitokratske kamarilje. Ena sama simbioza skupnoskledarskih podmiznikov Slovenistana.

Rdeče-črna nirvana, zazibana v psihodeličnih roza meglicah. Vse skupaj pa spremlja ubrano nazi-interesno tihožitje. V škodo Slovenca potrošnika in Slovenca davkoplačevalca.

Ma, vsi bomo videli in vedeli, da se je KPS zopet, iz številnih frakcij združila nazaj v monolit. Ker so veliki mag ocenili, da se jim ni treba več skrivati in lahko priznajo celo to, da tu v Sloveniji sploh ni drugega kot državno-rdečetajkunski kapitalizem, torej za večino folka sploh ni kapitalizma, ker po njihovem razumevanju folk zase sploh ni terjal kapitalizma, pač pa Socijalizem Release 2.0, le da izven Juge, terjali smo torjej po Kućanovo Цоцијалјистическу Республјику Суверенију, а.к.а Комунистическују Ђамахирију Словенистан. Tak so to oni razumeli, ker Kučan, “…ne čuje dobro, al zna šta tražimo.”

Po Janševem roza komunizmu, stopi na sceno spet pravoverni komunizem. Skratka, po komunizmu komunizem. Eto to lahko ponudi in v resnici tudi nudi samooklicana slovenistanska “levica”.

Lp shaman

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.